Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Το “ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ” ενημερώνει τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου για την Ανακύκλωση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Το “ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ” ενημερώνει τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου για την Ανακύκλωση

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Το “ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ” ενημερώνει τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου για την Ανακύκλωση

με το σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών και μαθητριών

Ο κ. Τάσος Ξύδης, Υπεύθυνος Συντονισμού Δράσεων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ”, σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας, την οποία έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από το “ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ”, στις 18-01-2024, ημέρα Πέμπτη, προσήλθε στη σχολική μας μονάδα, με το σκοπό της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών και μαθητριών μας, των Α΄ και Β΄ τάξεων πάνω στο θέμα της Ανακύκλωσης, που άπτεται τόσο της θεματολογίας  των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων όσο και του Συλλογικού μας Προγραμματισμού.

Και με τη συμβολή των κ.κ. Σταυρούλας Τσιλιγιάννη και Ουρανίας Τσολοδήμου, Δασκάλων αντιστοίχως των Α΄ και Β΄ τάξεων, ο κ. Ξύδης ενημέρωσε τα παιδιά, μέσω των δράσεων και των δυνατοτήτων της Ανακύκλωσης, όπως αυτές μπορούν να βρουν εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων μας.

Ευχαριστούμε θερμά, για τη στήριξη, διαμέσου του προσφερόμενου έργου του, των  ποικίλων αυτών εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων.

4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου
Έχει διαβαστεί 121 φορές