ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η δημιουργία ενός ακόμα πάρκου από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, στην Παραλία Πατρών (Κοιμητήριο) για τις ανάγκες των δημοτών, μικρών και μεγάλων, της περιοχής.
Σήμερα έγινε η σπορά του πρασίνου, ενώ ήδη εδώ και μήνες, έχουν φυτευτεί περίπου 150 ελαιόδεντρα.
Στη συνέχεια, θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης πλατείας, παιδικής χαράς, χώρων πρασίνου, τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής, φωτισμού κι άλλων στοιχείων, ώστε το νέο πάρκο να αποτελέσει «κυψέλη» αναψυχής, παιχνιδιού, άθλησης και περιπάτου για μικρούς και μεγάλους.
Τις εργασίες εκπονούν οι εργαζόμενοι των Τμημάτων Πρασίνου, Καθαριότητας και Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων.
Η Δημοτική Αρχή, σταθερή στις εξαγγελίες της και στο πρόγραμμά της, συνεχίζει τα έργα που αναβαθμίζουν τη ζωή των κατοίκων και ομορφαίνουν την καθημερινότητά τους.
«Όλη η παραλιακή ζώνη αλλάζει όψη. Συνεχίζουμε το έργο μας και θα μεγαλώσουμε τις «αυλές» της πόλης μας. Και αυτή η «αυλή» στην Παραλία, προστίθεται στις ήδη μεγάλες «αυλές» του Νότιου Πάρκου και του Κόκκινου Μύλου. Συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας να χτίσουμε την πόλη μας όπως το επιθυμούμε, με τα φτωχικά μας μέσα και τα ελάχιστα χρήματα και εργαζόμενους που διαθέτουμε, ελέω αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής», τονίζει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.
Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης, είχε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία
Σε μία εξαιρετική τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, πολιτικών, μελών της επιχειρηματικής, της επιμελητηριακής και ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και πλήθους κόσμου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του πρώτου αγάλματος αφιερωμένου στους μικρομεσαίους