ΑρχικήΕιδήσειςΤοπικάΠρόθεση καθόδου του Ν. Νικολόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax
Πρόθεση καθόδου του Ν. Νικολόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
από Αλέξανδρος Κογκόλης
Με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο
Ακούστε όλα όσα δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Μετά τις εντυπωσιακές πληρότητες που καταγράφηκαν στο σύνολο των τριημέρων (25ης Μαρτίου, Πάσχα, Πρωτομαγιά, Αγίου Πνεύματος) τόσο στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς όσο και στην ηπειρωτική χώρα, τα μηνύματα για το φετινό καλοκαίρι είναι άκρως αισιό
Με καθολική συμμετοχή στις κάλπες κύλησε η χθεσινή εκλογική διαδικασία στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή με τον Παναγιώτη Σεμιτέκολο να είναι αυτός, που θα κρατά ξανά τα ηνία της κοκκινόμαυρης ομάδας.
Κοσμήματα, ρολόγια, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία είχαν προσφέρει οι πιστοί ως τάματα, αφαίρεσαν άγνωστοι από εκκλησία στην τοπική κοινότητα του Λαντζοΐου, στην Ηλεία.