Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Σημαντικά θέματα υποδομών και κοινωνικής πολιτικής εγκρίθηκαν από την Περιφερειακή Επιτροπή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σημαντικά θέματα υποδομών και κοινωνικής πολιτικής εγκρίθηκαν από την Περιφερειακή Επιτροπή

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Σημαντικά θέματα υποδομών και κοινωνικής πολιτικής εγκρίθηκαν από την Περιφερειακή Επιτροπή

Σημαντικά θέματα που μεταξύ των άλλων αφορούν τη βελτίωση των υποδομών της Περιφέρειας, αλλά και την αποτύπωση του κοινωνικού της έργου εγκρίθηκαν σήμερα Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, από την Περιφερειακή Επιτροπή

που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,  Χαράλαμπου Μπονάνου.

Η ημερήσια διάταξη περιελάβανε 67 θέματα εκ  των οποίων και ουσιαστικές παρεμβάσεις στους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μεταξύ αυτών υπερψηφίστηκε η  βελτίωση τμήματος της επαρχιακής οδού Άνω Καστρίτσι - Αργυρά, όπως επίσης η  αναβάθμισης-βελτίωσης και συντήρησης της επαρχιακής οδού από τη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών έως το Πλατάνι.

Εξάλλου, κατά τη συνεδρίαση αναδείχθηκε ο  οριστικός ανάδοχος που αναλαμβάνει   τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των διαδικασιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μέρους των αρχείων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε ακόμη και προχωράει στην προμήθεια ενός λεωφορείου για τη μεταφορά των ωφελουμένων της Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα Πατρών», όπως και στην προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού για την λειτουργία του νέου διώροφου κτιρίου για άτομα με νοητική στέρηση.

 


Έχει διαβαστεί 367 φορές

  •