Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Σούρας για Δασκαλάκη: «Απαράδεκτος, τον νοιάζει μόνο να γίνει διάσημος.. δεν έχει καθόλου συναίσθημα»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σούρας για Δασκαλάκη: «Απαράδεκτος, τον νοιάζει μόνο να γίνει διάσημος.. δεν έχει καθόλου συναίσθημα»

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Σούρας για Δασκαλάκη: «Απαράδεκτος, τον νοιάζει μόνο να γίνει διάσημος.. δεν έχει καθόλου συναίσθημα»

Όλα όσα είπε

«Απαράδεκτο» χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Σούρας τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Αναλύοντας τα λεγόμενα του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου ο ψυχίατρος εξηγεί πως πρόκειται για έναν άνδρα που το μόνο το οποίο τον ενδιαφέρει είναι να γίνει διάσημος.

«Δεν έχει κανένα συναίσθημα» τονίζει μιλώντας στο Newsbeast o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη. «Έχω κάνει διακόσιες φορές την ίδια ερώτηση ”να μας πει γιατί τώρα άρχισε να ψάχνει τι συνέβη με τα τρία παιδιά, τόσο καιρό γιατί δεν έψαξε;” Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να αρχίσουν να μπαίνουν στη διαδικασία της δικαιοσύνης; Γιατί δεν έψαξε τον λόγο που τα τρία παιδιά πέθαναν χωρίς να υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα; Θα χρησιμοποιήσω μία λέξη που την λέω για δεύτερη φορά και από αυτή πιστεύω θα καταλάβετε τι είναι… ”Απαράδεκτος”» επισημαίνει.

«Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου ψάχνει διαρκώς τα κανάλια, τους δημοσιογράφους. Ο τρόπος που μιλάει δείχνει έναν άνθρωπο που δεν έχει καθόλου συναίσθημα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα γίνει γνωστός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ψυχίατρος για τον 30χρονο από την Πάτρα.

Οι συνεντεύξεις του Μάνου Δασκαλάκη και τα όσα έχει πει μέχρι στιγμής αποδεικνύουν σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα έναν άνθρωπο απαθή και αδιάφορο.

«Σε ερωτήσεις που του έκανε η δημοσιογράφος στη δεύτερη συνέντευξή του απαντούσε πριν τελειώσει η ερώτηση που δείχνει ότι ήταν προετοιμασμένος να απαντήσει και δεν τον ενδιέφερε να ακούσει την ερώτηση και να σταθεί πάνω σε αυτή για να δώσει τη σωστή απάντηση. Τα είχε όλα έτοιμα σαν να είχε πουλήσει τον εαυτό του» εξηγεί ο ψυχίατρος.

«Δεν έχει καμία επικέντρωση στο θέμα των παιδιών»
Ο 30χρονος Μάνος όπως μας λέει ο Δημήτρης Σούρας «ανοίγει την ”κλειδαρότρυπα” σε ροζ ιστορίες που δεν μας αφορούν καθώς είναι τελείως κουτό να μάθουμε τα προσωπικά των ανθρώπων. Αυτός δεν κάνει τίποτα άλλο από το μιλάει για απιστίες».

«Μιλάμε για πράγματα απίθανα και δεν έχει καμία επικέντρωση στο θέμα των παιδιών. Αυτός θεωρεί πως σε όλα ήταν έξω. Δηλαδή συμμετοχή είναι μόνο να κάνεις το κακό; Δεν είναι να αφήσεις το κακό να γίνει; Για εμένα αυτό είναι συμμετοχή, από τη στιγμή που βλέπεις κάποια πράγματα να γίνονται και τα περνάς τελείως έτσι χωρίς να δείχνεις κανένα ενδιαφέρον» συμπληρώνει.

«Είναι αδικαιολόγητα παρών»
«Αν αυτή τη στιγμή του έλεγε κάποιος ”ξέρεις μπορώ μετά τη συνέντευξη να σε συστήσω σε έναν παραγωγό ταινιών θα δεχόταν με μεγάλη χαρά Δεν έχει καθόλου συναίσθημα, δεν τον ενδιαφέρει, είναι αδικαιολόγητα παρών» υπογραμμίζει ο ψυχίατρος.

«Η συμπεριφορά βέβαια της μητέρας των παιδιών είναι πολύ πιο κακή, πολύ πιο μοχθηρή, πολύ πιο αδιάφορη. Τα χαρακτηριστικά της δείχνουν έναν άνθρωπο τελείως μέσα στον δικό του τον κόσμο, ασυναισθηματικό, χωρίς ενοχές, χωρίς τύψεις, χωρίς τίποτα» επισημαίνει κλείνοντας ο Δημήτρης Σούρας.

Έχει διαβαστεί 629 φορές