Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Κ. Σπηλιόπουλος: Ο Απ. Κατσιφάρας συμπράττει με τον ΣΥΡΙΖΑ στη διάλυση του ΚΙΝΑΛ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κ. Σπηλιόπουλος: Ο Απ. Κατσιφάρας συμπράττει με τον ΣΥΡΙΖΑ στη διάλυση του ΚΙΝΑΛ

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη

Ανοιχτή επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, κατά του Απόστολου Κατσιφάρα, τον οποίο κατηγορεί για πλήρη εναγκαλισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και για, εξ αντικειμένου σύμπραξή του, στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ.

Η πλήρης δήλωση του Κώστα Σπηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης των υποψηφίων στον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα προέκυψε πλήρης η εικόνα. Δεν πρόκειται για μια στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Κατσιφάρα αλλά για τον πλήρη εναγκαλισμό τους. Εναγκαλισμός που εξηγεί και την απεμπόληση, εκ μέρους του απερχόμενου περιφερειάρχη βασικών συμφερόντων της Περιφέρειας.

Και στις τρεις ενότητες μετέχουν στο ψηφοδέλτιο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρώτης γραμμής (γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών κ.α.)  και μάλιστα σε ικανό αριθμό. Ταυτόχρονα ο απερχόμενος περιφερειάρχης ικανοποιεί τους νέους του φίλους μιλώντας για τη «μεταμνημονιακή Περιφέρεια» υιοθετώντας εντελώς τη ρητορική και το κεντρικό αφήγημα της κυβέρνησης.

Την ίδια ακριβώς περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κεντρική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αφομοιώσει, προσαρτήσει και διαλύσει το ΚΙΝΑΛ. Το ΚΙΝΑΛ από την πλευρά του αντιστέκεται σθεναρά ενώ ο Απ. Κατσιφάρας συμπράττει με τον ΣΥΡΙΖΑ στο εγχείρημα διάλυσης του ΚΙΝΑΛ.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έχουν εμπειρία και κρίση και θα αποκρούσουν αποφασιστικά την προσπάθεια των ΣΥΡΙΖΑ-Κατσιφάρα για την άλωση και τη διάλυση της Δημοκρατικής παράταξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πολύ περισσότερο που το εγχείρημα αυτό περιλαμβάνει και σοβαρές εκπτώσεις στις απαιτήσεις και στις διεκδικήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Έχει διαβαστεί 2196 φορές