Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο Κ. Σπηλιόπουλος στο Lepanto: «Κάθοδος στην Περιφέρεια εάν υπάρξουν συγκλίσεις»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Κ. Σπηλιόπουλος στο Lepanto: «Κάθοδος στην Περιφέρεια εάν υπάρξουν συγκλίσεις»

από Αλέξανδρος Κογκόλης

«Απογοητευμένος από την τακτική της ηγεσίας»

«Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Αχαϊα, στις προσεχείς εκλογές. Παρότι ήμουν ξανά πρώτος σε σταυρούς το 2015, η ηγεσία με απέρριψε με άσχημο τρόπο, τοποθετώντας βουλευτή με λίστα άλλον», τονίζει στο Lepanto, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ, Κ. Σπηλιόπουλος.

«Ήμουν ο μόνος βουλευτής που στήριξα το κόμμα στα δύσκολα και το 2015», υποστηρίζει, δηλώνοντας απογοητευμένος και από τη γενικότερη τακτική της ηγεσίας, η οποία «οδηγεί τον χώρο σε αδιέξοδο». 
«Δεν πιστεύω πως με αυτή την τακτική το εγχείρημα θα έχει αποτέλεσμα. Με πήρε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας για να είμαι μέσα στους προτεινόμενους υποψήφιους βουλευτές, αλλά απέρριψα κάθε σκέψη υποψηφιότητας», προσθέτει.

Επαφές για την περιφέρεια

Από κει και πέρα, φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις και διερευνητικές επαφές από τον κ. Σπηλιόπουλο για κάθοδό του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. 
«Εάν υπάρξουν ευρύτερες συγκλίσεις, με προοπτική και κύρος, με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα για τους πολίτες, τότε είμαι θετικός. Εάν δημιουργηθεί ένας προοδευτικός πόλος με ευρύτερες συναινέσεις από την Κεντροαριστερά και τη ΝΔ, τότε θα θέσω υποψηφιότητα», δηλώνει ο πρώην Υπουργός, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto.

Ο Δήμος Αιγιαλείας

Τέλος, το όνομα του Κώστα Σπηλιόπουλου «παίζει» δυνατά και για τον Δήμο Αιγιαλείας, με τον ίδιο να σημειώνει πως «οι πολίτες το θέλουν πολύ, αφού εκεί υπάρχει ένα τέλμα».
Πάντως, οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την «αποκρυστάλλωση» των σχεδίων του κ. Σπηλιόπουλου, δεδομένου ότι ο πολιτικός χρόνος ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών πιέζει.

Έχει διαβαστεί 2138 φορές