Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Στο Ρίο ο άνδρας που μαχαιρώθηκε!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στο Ρίο ο άνδρας που μαχαιρώθηκε!

από Lepanto RTV
Στο Ρίο ο άνδρας που μαχαιρώθηκε!

Η περίεργη ιστορία

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 67χρονος που μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και στην πλάτη χθες το μεσημέρι στη Ναύπακτο από 48χρονο.

Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της επίθεσης με ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς   θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 67χρονος ακινητοποίησε το δίκυκλο που οδηγούσε, με τον 48χρονο να τον προσεγγίζει και κατ’ επανάληψη να του καταφέρει τραύματα με μαχαίρι και να τρέπεται σε φυγή.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Ρίου, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σε κατ’ οίκον έρευνα εντοπίστηκαν μέσα στο πλυντήριο τα ρούχα που φορούσε κατά την επίθεση, ενώ στον χώρο του μπάνιου βρέθηκε ένας σουγιάς, που  είχε πλυθεί και τοποθετηθεί δίπλα στη σαπουνοθήκη. Επιπλέον κατασχέθηκαν τέσσερα στιλέτα και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.


Έχει διαβαστεί 858 φορές