Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Οι στόχοι για τη Nostos 2017
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Οι στόχοι για τη Nostos 2017

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Οι στόχοι για τη Nostos 2017

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού

Οι άμεσοι στόχοι που έχει θέσει η δημοτική αρχή σε ό,τι αφορά τον Τουρισμό και τη διοργάνωση της Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού Nostos 2017, που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16/10/2017 στη Ναύπακτο, τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής τουρισμού.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γ. Σύψας, προέβη σε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη χορήγηση αιγίδας από  φορείς του δημοσίου και του τουρισμού στη Nostos 2017. Στόχος μας, είπε, είναι να γίνουν μια σειρά από δράσεις, όπως η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού (o αθλητικός, ο θαλάσσιος, ο γαστρονομικός)  σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες και να υπάρξει ανάλογη προβολή.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν κατά τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να δοθεί  έμφαση στην επιλογή των host buyers και να υπάρξει ανάρτηση του βιογραφικού τους στην ιστοσελίδα της Nostos 2017. Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα σύνδεσης βιολογικών προϊόντων και γαστρονομίας ως εναλλακτική μορφή τουρισμού.

Αναφέρθηκε επίσης η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων της περσινής έκθεσης ως απαραίτητου εργαλείου για των εντοπισμό των ατελειών  αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Κοινή πεποίθηση όλων των παρισταμένων ήταν η αναγκαιότητα προβολής του Δήμου Ναυπακτίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέσα από τη διοργάνωση της Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού Nostos 2017.

 

Έχει διαβαστεί 1426 φορές