Συγκλονίζει Πατρινός επιχειρηματίας! Θείος του ο άνδρας που έπεσε στην χαράδρα
από Lepanto RTV
ΦΩΤΟ
Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του Σχαραβαίου Κωνσταντίνος Ερμής. Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι ανιψιός του Χριστόφορου Δουραμάνη που βρέθηκε νεκρος σε χαράδρα στη Ναυπακτια. Εγραψε:
Το Πυροσβεστικό Σώμα στην Ηλεία δέχεται ισχυρό πλήγμα, καθώς ύστερα από την διαδικασία ολοκλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 2.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, 36 άτομα μένουν εκτός, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σώματος.
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και το Μεσολόγγι. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Λευκό στρώμα κάλυψε δρόμους και χωράφια.
Δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα έχει σχηματίσει το Α.Τ. Αγρινίου για περιστατικό που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 31/3 σε χωριό του Ξηρομέρου.