Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με φορείς για το Αχαγιώτικο Καρναβάλι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με φορείς για το Αχαγιώτικο Καρναβάλι

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου  με φορείς για το Αχαγιώτικο Καρναβάλι

Το Αχαγιώτικο Καρναβάλι αποτελεί έναν από αυτούς τους θεσμούς, που διοργανώνεται εδώ και 40 χρόνια στην πόλη μας...

Συνάντηση με εκπροσώπους από τα Δ.Σ. των Εκπολιτιστικών Συλλόγων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, καθώς και με άλλους φορείς που προτίθενται να συμμετάσχουν στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ο Δήμαρχος, αρχικά, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, σημείωσε πως στόχευση της Δημοτικής Αρχής είναι να αποκτήσει η περιοχή μας συγκεκριμένη ταυτότητα, με την αναβάθμιση και προβολή πολιτιστικών θεσμών, οι οποίοι θα αποτελούν ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την τοπική μας κοινωνία· «Το Αχαγιώτικο Καρναβάλι αποτελεί έναν από αυτούς τους θεσμούς, που διοργανώνεται εδώ και 40 χρόνια στην πόλη μας. Είναι γεγονός, ωστόσο, πως τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει. Ο Δήμος μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, σε συνεργασία με όλη την τοπική κοινωνία για την εξέλιξή του. Πρόθεσή μας είναι να προσδώσουμε μεγαλύτερα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, κοινωνικής αλληλεπίδρασης, με νέες ιδέες και περισσότερες συμμετοχές», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προστασίας κ. Νάντια Ασκούνη, η οποία αφού αναφέρθηκε στην πολιτιστική διάσταση του Καρναβαλιού, ενημέρωσε για την πρόθεση του Δήμου να συνεργαστεί με όλους τους Συλλόγους προκειμένου να σχεδιαστεί ένα πλαίσιο εκδηλώσεων για την πρώτη χρονιά, οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα μπορούν να εξελίσσονται.

Από την πλευρά των εκπροσώπων, τέλος, υπήρξε αντίστοιχο ενδιαφέρον για τις επικείμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις, ενώ συμφωνήθηκε αμοιβαία δέσμευση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία ως προς την καλύτερη προετοιμασία και τον προγραμματισμό των δράσεων, με σημεία αναφοράς τις ημέρες της «Τσικνοπέμπτης» και του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού.

https://lepantortv.gr/media/images/2.JPG


https://lepantortv.gr/media/images/1.jpg
Έχει διαβαστεί 98 φορές