Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνάντηση της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου με την Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνάντηση της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου με την Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.)

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνάντηση της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου με την Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.)

Την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσικλετιστών (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.) κ. Παναγιώτη Μπελεζάκη

και τα μέλη της Επιτροπής Διεκπεραίωσης Κοινωνικών Δράσεων, κ. Βασίλειο Γρέβια και κ. Βασίλειο Παπαδημητρίου.

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Υφυπουργού, αναφορικά με τις κοινωνικές δράσεις της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ. που αφορούν στην οδηγική ασφάλεια, την ορθή και επιβεβλημένη χρήση του προστατευτικού κράνους και του κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού, ανεξαρτήτως κυβισμού, για όλους τους αναβάτες δικύκλων.

 

Από την πλευρά της, η κυρία Αλεξοπούλου, δεσμεύθηκε για την προώθηση σχετικών μηνυμάτων που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

 

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε και για την εκδήλωση ‘’ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ’’ που οργανώνει, στις 25 Μαΐου 2024, στην Πάτρα η ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ. και δεσμεύτηκε για την παρουσία της, ως κεντρική ομιλήτρια, αλλά και για την αρωγή της στην προβολή και διάθεση τηλεοπτικού σποτ.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης: 

https://lepantortv.gr/media/images/afisa.jpg



Έχει διαβαστεί 435 φορές