Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος, την Κυριακή στην Πάτρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος, την Κυριακή στην Πάτρα

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος, την Κυριακή στην Πάτρα

Ο Α.Ο. «ΠΕΛΟΨ Πατρών» και ο δημοσιογραφικός οργανισμός «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οργανώνουν τον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

Η διεξαγωγή των αγώνων συμφωνεί με τους διεθνείς κανονισμούς της WorldAthletics και οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την AIMS. Οι αγώνες περιλαμβάνουν τρεις διαφορετικές αποστάσεις: Ημιμαραθώνιος (21 χλμ.) με έναρξη στις 9:00 π.μ, 5 χλμ. με έναρξη στις 12:05 το μεσημέρι και 1.000 μ. για παιδιά 6 έως 12 ετών με έναρξη στη 1:00 μ.μ.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, πλήρως ασφαλτοστρωμένη, πιστοποιημένη από την AIMS και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία βασιλέως Γεωργίου Α.

«Ένα ακόμη δρομικό γεγονός φιλοξενείται στη Δυτική Ελλάδα και η Περιφέρεια είναι αρωγός, καθώς είναι στρατηγική της επιλογή να συμμετέχει σε αθλητικές εκδηλώσεις μικρής, μεσαίες ή και μεγάλης κλίμακας που προβάλουν τη Δυτική Ελλάδα, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και φυσικά δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής τόσο στους μόνιμους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες. Επιδίωξή μας είναι ο αθλητισμός, που ενώνει, διδάσκει και δίνει ελπίδα, να καταστεί στη Δυτική προτεραιότητα και τρόπος ζωής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος.

Έχει διαβαστεί 533 φορές