Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Θρήνος στην Ηλεία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Θρήνος στην Ηλεία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Θρήνος στην Ηλεία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια

3 νεκροί από κορωνοίό

Δεν περιγράφεται με λόγια η ανείπωτη τραγωδία που “χτύπησε” οικογένεια στην Ηλεία.  Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα σύζυγος επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα. Χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί,  τους κόλλησε,  με αποτέλεσμα και οι δύο να μπουν στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και ο πατέρας της πρεσβυτέρας ήταν ιερέας και μάλιστα και οι δύο γονείς της, ήσαν ανεμβολίαστοι.

Έπειτα,  με την επιστροφή της στο χωριό της Ηλείας,  κόλλησε τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της ο οποίος επίσης λίγες μέρες μετά από τα πεθερικά του εισήλθε στο νοσοκομείο Ρίου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε εν τέλει και η πρεσβυτέρα.

Δυστυχώς,  η κατάληξη για τους ηλικιωμένους αλλά και για τον νέο ιερέα,  πατέρα πέντε παιδιών δεν ήταν αίσια. “Έφυγαν” από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών.  Πρώτα ο πεθερός,  στις 23/11, έπειτα η πεθερά στις 24/11 στην Αθήνα και τέλος ο 54χρονος ιερέας – γαμπρός τους, στις 26/11 στο Ρίο.

Ακόμη, να πούμε ότι και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας νόσησαν και μάλιστα το ένα,  25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην πρωτεύουσα νοσηλεύτηκε.

patrasisyou.gr

Έχει διαβαστεί 694 φορές
Επόμενο άρθρο
Δελτίο ειδήσεων