Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Υπογραφή σε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την εκπόνηση βιομηχανικού διδακτορικού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Υπογραφή σε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την εκπόνηση βιομηχανικού διδακτορικού

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Υπογραφή σε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την εκπόνηση βιομηχανικού διδακτορικού

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Δράσης «Βιομηχανικά Διδακτορικά». Η πρόταση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της βιομηχανίας «Πλαστικά K. Κοτρώνης ΑΒΕΕ».

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Δράσης «Βιομηχανικά Διδακτορικά». Η πρόταση με τίτλο «Ανάπτυξη τεχνολογιών υποστήριξης αποφάσεων στην παραγωγική διαδικασία με χρήση τεχνολογιών Industry 4.0» θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της βιομηχανίας «Πλαστικά K. Κοτρώνης ΑΒΕΕ». Οι δράσεις και τα πακέτα εργασίας που έχουν συμπεριληφθεί στην εγκεκριμένη πρόταση αποτελούν μέρος της διδακτορικής διατριβής του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου, η οποία υλοποιείται στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή κ. Θωμά Δασακλή.

Η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο παρόν έργο αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της εξωστρέφειας του ιδρύματος, της διεξαγωγής έρευνας υψηλού επιπέδου αλλά και της συνεχούς επιδίωξης συνεργειών με την αγορά εργασίας, επιβεβαιώνοντας τον ηγετικό ρόλο του ιδρύματος στον ακαδημαϊκό χάρτη.


Έχει διαβαστεί 156 φορές