Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Υπογραφή σύμβασης «Συντηρήσεις, αντικαταστάσεις στεγών, μονώσεων, αντικεραυνική προστασία και λοιπές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Αγρινίου»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Υπογραφή σύμβασης «Συντηρήσεις, αντικαταστάσεις στεγών, μονώσεων, αντικεραυνική προστασία και λοιπές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Αγρινίου»

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
 Υπογραφή σύμβασης  «Συντηρήσεις, αντικαταστάσεις στεγών, μονώσεων, αντικεραυνική προστασία και λοιπές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Αγρινίου»

Το έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ περιλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης των σχολείων με στόχο την ανακαίνιση των υποδομών και τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά κτίρια προωθεί ο Δήμος Αγρινίου μετά την υπογραφή σύμβασης «Συντηρήσεις, αντικαταστάσεις στεγών, μονώσεων, αντικεραυνική προστασία και λοιπές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Αγρινίου» από τον Γιώργο Παπαναστασίου.

«Ξεκινούν έργα συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Αγρινίου ύψους 700.000,00€. Δημιουργούμε ακόμη ασφαλέστερες συνθήκες για την καθημερινότητα των παιδιών μας. Οι ανάγκες των σχολικών συγκροτημάτων δεν σταματούν όπως δεν σταματά και η δική μας προσπάθεια να προσφέρουμε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

https://lepantortv.gr/media/images/20240208_105800.jpg

Έχει διαβαστεί 100 φορές