Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποκαλύψεις των ηθικών αυτουργών μέσα από την φυλακή- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποκαλύψεις των ηθικών αυτουργών μέσα από την φυλακή- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

από Lepanto RTV
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποκαλύψεις των ηθικών αυτουργών μέσα από την φυλακή- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

“Προσπάθησαν να μας δηλητηριάσουν”

Οι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μίλησαν μέσα από την φυλακή στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Κανένας από τους τρεις μας δεν έχει συμμετοχή στη δολοφονία. Είμαστε αθώοι και μας ταλαιπωρούν τζάμπα… Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Λυπούμαστε για την οικογένεια του. Ο κύριος που έχει πιάσει η αστυνομία έχει δώσει άλλα ονόματα. Η Αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μας», λέει χαρακτηριστικά ο ένας από τους κατηγορούμενους.

Στη συνέχεια, ο έτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι μέσα στη φυλακή, κάποιος προσπάθησε να τους δηλητηριάσει: «Μας έφεραν έναν άνθρωπο από το ψυχιαστρείο Κορυδαλλού με δηλητήριο. Πάει να μας κλείσει τα στόματα. Έχω στην τσάντα μου το δηλητήριο… Είπε σε κάποια άτομα ότι ήρθε για εμάς. Ήταν 75.000 το κεφάλι για να μας φάει…».

πηγή βίντεο newsit

Έχει διαβαστεί 1334 φορές
Προηγούμενο άρθρο
Δελτίο Ειδήσεων 30-11-2017
Επόμενο άρθρο
Δελτίο Ειδήσεων 21-11-2017