Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η Πάτρα αποκλείει το νέο λιμάνι - Απαιτεί την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η Πάτρα αποκλείει το νέο λιμάνι - Απαιτεί την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου

από Lepanto RTV

στις 5 Ιουλίου

Η Πάτρα ενώνεται για να πετύχει έναν συγκεκριμένο σκοπό: Την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο και τους πολίτες της.

Κατάληψη στο νέο λιμένα Πατρών στις 5 Ιουλίου αποφάσισαν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που πήραν μέρος στη σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη με θέμα την οριστική παραχώρηση .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του δημάρχου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γκολφινόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα εκ μέρους της «ΡΑΠ – Ανθρώπινη Πόλη», ο Γιώργος Σιγαλός από τη δημοτική ομάδα «Τώρα για την Πάτρα», και οι επικεφαλής των παρατάξεων Βίβιαν Σαμούρη, Νίκος Τζανάκος, Νίκος Οικονομόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Πατούχας και Θ. Ντρίνιας.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν μια σειρά δράσεων από «ήπιες» όπως συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και την κυβέρνηση, μέχρι πιο δυναμικές όπως καταλήψεις.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως θα έρθει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα, ώστε να εκφραστούν και δημόσια οι απόψεις των παρατάξεων.

Έχει διαβαστεί 1637 φορές