Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πάτρα: Σκηνές αστυνομικής ταινίας με καταδίωξη του 25χρονου-Ο οδηγός μοτοσικλέτας δεν υπάκουσε σε έλεγχο, τραυμάτισε αστυνομικό και συνελήφθη πεζός!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Σκηνές αστυνομικής ταινίας με καταδίωξη του 25χρονου-Ο οδηγός μοτοσικλέτας δεν υπάκουσε σε έλεγχο, τραυμάτισε αστυνομικό και συνελήφθη πεζός!

από Lepanto RTV

Kρατείται στην τροχαία

Σκηνές αστυνομικής  ταινίας εκτυλίχτηκαν τη νύχτα της Κυριακής στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν 25χρονο ο οποίος δεν υπάκουσε σε σήμα αστυνομικών να σταματήσει σε αστυνομικό μπλόκο στην Τριών Ναυάρχων λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σχεδόν το σύνολο της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην καταδίωξη του άνδρα ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καταφεραν να τον εγκλωβίσουν στην συμβολή των οδών Σαχτούρη και Υψηλάντου, όμως ο 25χρονος εμβίλισε μοτισοκλέτα που του είχε κλείσει το δρόμο στη συγκεκριμένη διασταύρωση, με αποτέλεσμα να να τραυματίσει ελαφρά στο πόδι αστυνομικό.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε  στο κέντρο της πόλης με τον 25χρονο να οδηγεί επικίνδυνα, παραβιάζοντας σηματοδότες και οδηγώντας πολλές φορές αντίθετα σε κεντρικές οδούς.

Στη δάρκεια της καταδίωξης ο 25χρονος κατάφερε να ξεφύγει και έκρυψε την μοτοσοκλέτα του στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Διοδώρου, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε πεζός στην ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη.

Κρατείται στην Τροχαία Πατρών για σωρεία τροχονομικών παραβάσεων καθώς και για πρόκληση τραυματισμού αστυνομικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr δεν είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπουτου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Έχει διαβαστεί 1396 φορές