Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τσίπρας σε αγρότες: Όποιος θέλει να κάνει θέατρο στους δημοσιογράφους να βγει έξω
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τσίπρας σε αγρότες: Όποιος θέλει να κάνει θέατρο στους δημοσιογράφους να βγει έξω

από Lepanto RTV

Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων, αγροτών και του πρωθυπουργού

Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων, αγροτών και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στην Κρήτη​.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης με παραγωγικούς φορείς της Μεσαράς και ενώ οπρωθυπουργός ολοκλήρωσε το εισαγωγικό κομμάτι της τοποθέτησής του, ζήτησε να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι, οι οπερατέρ και οι φωτογράφοι από την αίθουσα.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, αμέσως δημιουργήθηκαν εντάσεις με τονπρωθυπουργό, τους δημοσιογράφους και τους αγρότες να έρχονται σε αντιπαράθεση. «Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες «εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα με τους δημοσιογράφουςνα μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι. Ο κ. Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω».

Έχει διαβαστεί 1351 φορές