Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Eurovision 2017: H Demy απόψε στον Α’ ημιτελικό!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Eurovision 2017: H Demy απόψε στον Α’ ημιτελικό!

από Lepanto RTV
Eurovision 2017: H Demy απόψε στον Α’ ημιτελικό!

Απόψε στις 22:00 από την ΕΡΤ1 & την ERT HD

Σήμερα το βράδυ θα μεταδοθεί ο πρώτος ημιτελικός με την Demy να «ξεδιπλώνει» στους τηλεθεατές το δικό της παραμύθι αγάπης. Εντυπωσιακά οπτικά εφέ έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του τραγουδιού “This is Love” και η ευχή όλων είναι να καταφέρει η Ελλάδα να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Στα στοιχήματα και τα προγνωστικά, μετά και από την δεύτερη πρόβα τζενεράλε, η Ελλάδα ανεβαίνει συνεχώς θέσεις. Ως φαβορί φέτος θεωρείται η συμμετοχή της Ιταλίας, η οποία όμως απογοήτευσε τους φαν όταν έκανε την πρόβα της.

Η Ελλάδα στον Α’ Ημιτελικό εμφανίζεται στην 10η θέση, ενώ στον σημερινό ημιτελικό συμμετέχει και η Κύπρος.

Ήδη τα προγνωστικά δίνουν στην ελληνική συμμετοχή στο εισιτήριο για τον τελικό μαζί με τη Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Πορτογαλία, Αυστραλία, Φινλανδία, Μολδαβία, Βέλγιο και Κύπρο. Όσο για την τελική θέση, μεγάλο στοιχηματικό site κατατάσσει προς το παρόν τη Demy στη 12η θέση.

 

Πώς ψηφίζουμε

Στον Πρώτο Ημιτελικό –όπως και στον Τελικό– οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας.

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν, καλώντας από σταθερό στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Πρώτου Ημιτελικού και του Τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας.

Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση ή SMS είναι 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

Η σειρά εμφάνισης στους δύο ημιτελικούς έχει ως εξής:

1ος Ημιτελικός (Τρίτη 9 Μαΐου)

Σουηδία

Γεωργία

Αυστραλία

Αλβανία

Βέλγιο

Μαυροβούνιο

Φινλανδία

Αζερμπαϊτζάν

Πορτογαλία

Ελλάδα

Πολωνία

Μολδαβία

Ισλανδία

Τσεχία

Κύπρος

Αρμενία

Σλοβενία

Λετονία

2ος Ημιτελικός (Πέμπτη 11 Μαΐου)

Σερβία

Αυστρία

ΠΓΔΜ

Μάλτα

Ρουμανία

Ολλανδία

Ουγγαρία

Δανία

Ιρλανδία

Σαν Μαρίνο

Κροατία

Νορβηγία

Ελβετία

Λευκορωσία

Βουλγαρία

Λιθουανία

Εσθονία

Ισραήλ

Έχει διαβαστεί 1648 φορές