Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Στα μαλακά Ναυπακτιακός Αστέρας και ΑΕΜ για τα επεισόδια στο Παπαχαραλάμπειο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στα μαλακά Ναυπακτιακός Αστέρας και ΑΕΜ για τα επεισόδια στο Παπαχαραλάμπειο

από Lepanto RTV
Στα μαλακά Ναυπακτιακός Αστέρας και ΑΕΜ για τα επεισόδια στο Παπαχαραλάμπειο

Διαβάστε αναλυτικά

Στα μαλακά έπεσαν Ναυπακτιακός Αστέρας και ΑΕΜ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο στον μεταξύ τους αγώνα.

Συγκεκριμένα και στις 2 ομάδες επιβλήθηκε ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζονται στο γήπεδό τους για 1 αγωνιστική, πρόστιμο 600 ευρώ στο καθένα και συνέχιση του αγώνα ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ από το 8ο’ της διακοπής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΝΑ.

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 7/2/2017, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2017 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

  • Το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και
  • Τον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ Μουχάνη Θεόδωρο.
  •  

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 3 και 7/2/2017, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

  1. Στο σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
  2. Στο σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).
  3. Στον πρόεδρο του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Παπουτσόπουλο Χρήστο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής ημέρας και 20 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ).
  4. Στον πρόεδρο του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τζογάνη Γεώργιο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής ημέρας και 20 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ).
  5. Στον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ Καϋμενάκη Σπυρίδων, αποκλεισμό 2 αγωνιστικών ημερών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ).
  6. Στα σωματεία ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζονται στο γήπεδό τους για 1 αγωνιστική, πρόστιμο 600 ευρώ στο καθένα και την συνέχιση του αγώνα ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ από το 8ο’ της διακοπής (αγώνας ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
  7. Παραπέμπεται το μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ κ.Χολέβας Νίκος, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με έκθεση παρατηρητή διαιτησίας, διότι προκύπτουν ενδείξεις για προσπάθεια απόπειρας επηρεασμού διαιτητή.
  8. Κατακυρώνει τον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, και αφαιρεί  2 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα από το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ.
Έχει διαβαστεί 1737 φορές