Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αχαΐα: "Έφυγε" ο Καλαβρυτινός Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αχαΐα: "Έφυγε" ο Καλαβρυτινός Αθανάσιος Γιαννακόπουλος

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Αχαΐα: "Έφυγε" ο Καλαβρυτινός Αθανάσιος Γιαννακόπουλος

Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο  Αθανάσιος Γιαννακόπουλος. Ο εκλιπών γεννηθηκε και μεγάλωσε στο Κατσέλι Καλαβρύτων. Διετέλεσε ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και είχε πλούσια δράση σε τοπικό και συλλογικό επίπεδο δηλώνοντας πάντα παρών σε κάθε καλαβρυτινή δράση.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, στις 5 Φεβρουαρίου, έπαθε καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύθηκε στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο. Δυστυχώς η βαρύτατη κατάσταση της υγείας του, είχε σαν αποτέλεσμα να φύγει πρόωρα το Σάββατο από τη ζωή.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν συνεχής και πολυεπίπεδη. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Καστελίου, ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαβρύτων ενώ έως και σήμερα ήταν Πρόεδρος της Εξελεκτικής επιτροπής της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.

Στο Πυροσβεστικό Σώμα υπηρέτησε ως ανώτατος αξιωματικός και αποστρατεύτηκε ευδοκίμως με τον βαθμό του Ταξίαρχου. Από την θέση του και με κίνητρο την αγάπη του για τον τόπο του, βοηθούσε πάντα αθόρυβα και ουσιαστικά. 

Έχει διαβαστεί 1632 φορές