Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αποκλειστικές πληροφορίες – Συνάντηση Πελετίδη-Παπανάτσιου τη Δευτέρα για το παραλιακό - Το «χτύπημα» του Δημάρχου κάτω από τη μέση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αποκλειστικές πληροφορίες – Συνάντηση Πελετίδη-Παπανάτσιου τη Δευτέρα για το παραλιακό - Το «χτύπημα» του Δημάρχου κάτω από τη μέση

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Ενοχλημένη η Υφυπουργός Οικονομικών

Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο, έως την επιβεβαίωση του ραντεβού, μεταξύ του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, σχετικά με το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας.

Τελικά η συνάντηση έκλεισε για την ερχόμενη Δευτέρα, στις 15:30 το μεσημέρι.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε πως, η κ. Παπανάτσιου, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Αχαϊας, είχε ζητήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων πριν αυτός αποστείλει την προχθεσινή επιθετική επιστολή προς τον Πρωθυπουργό για το παραλιακό μέτωπο. Η απάντηση όμως στο τηλεφώνημα της Υφυπουργού, από συνεργάτες του κ. Πελετίδη, ήταν πως αυτός λείπει και έτσι ποτέ δεν έγινε δεκτό το αίτημα της κ. Παπανάτσιου.

Επιπροσθέτως, ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Ριζούλης μετέφερε στον Αντιδήμαρχο Π. Μελά νέο αίτημα της Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον Κ. Πελετίδη, αυτή τη φορά για τα κτίσματα της Ηρώων Πολυτεχνείου, τα οποία το ΣτΕ έχει κηρύξει μη νόμιμα. «Ας μας στείλει επιτολή επί του θέματος, ώστε να του απαντήσουμε πως θα είναι καλυμμένος έως τη νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζουμε, με την οποία θα παρατείνεται το καθεστώς για 3-5 χρόνια», ειπώθηκε στον κ. Μελά. Ούτε τότε απάντησε ο Δήμαρχος Πατρέων.

Η Κ. Παπανάτσιου ήταν εμφανώς ενοχλημένη από τη στάση της Δημοτικής Αρχής, μετά και την επικριτική επιστολή Πελετίδη, όταν νωρίτερα του είχε ζητήσει συνάντηση.

Τελικά, ο Δήμαρχος Πατρέων, μετά και τις παραινέσεις των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στην Υφυπουργό Οικονομικών ζητώντας της συνάντηση, αφού ένα ακόμη πρόβλημα που υπάρχει με την περιοχή της Μαρίνας είναι το ότι καταστηματάρχες δεν αποδίδουν το ενοίκιο, με το λόγο να έχει πλέον η δικαιοσύνη.

 

Έχει διαβαστεί 1470 φορές