Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται Πάτρα ο Α. Τσίπρας - Ο στόχος του Μαξίμου και η βαρύτητα στην Αχαϊα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται Πάτρα ο Α. Τσίπρας - Ο στόχος του Μαξίμου και η βαρύτητα στην Αχαϊα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται Πάτρα ο Α. Τσίπρας - Ο στόχος του Μαξίμου και η βαρύτητα στην Αχαϊα

Στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδος

Την Πάτρα αναμένεται να επισκεφθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα δώσει το παρών στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδος. Η άφιξή του τοποθετείται στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ η ακριβής ημέρα θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζεται «η διαδικασία διαβούλευσης και σχεδιασμού από κοινού με τους φορείς και τις αρχές κάθε περιφέρειας ανά τη χώρα, για τον κοινό εθνικό στόχο της παραγωγικής ανασυγκρότησης», τονίζουν στο Lepanto στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Ήδη, ο τοπικός κομματικός μηχανισμός προετοιμάζεται για την άφιξη του Πρωθυπουργού, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Πάτρα και την Αχαϊα, λόγω και των υψηλών ποσοστών που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Η Αχαϊκή πρωτεύουσα, θεωρείται κομβικός παράγοντας για την παραγωγική ανασυγκρότηση, όπως και δυναμικός "παίκτης" στην εκλογική σκακιέρα.

Η βαρύτητα που δίνεται στην Αχαϊα, από το Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώνεται από σειρά δράσεων που ετοιμάζουν τοπικά στελέχη του κόμματος και βουλευτές, με στόχο την επικοινωνία στους πολίτες των πεπραγμένων της κυβέρνησης έως τώρα και «την επιτυχή πορεία που ακολουθεί έως τώρα σε ότι αφορά την οικονομία, τα εργασιακά και την ανασυγκρότηση της χώρας». Επιπροσθέτως, στο εγχείρημα αυτό θα συμμετέχουν και επιτελικά στελέχη του κόμματος από την Αθήνα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Lepanto, το Μέγαρο Μαξίμου είναι ικανοποιημένο από τα έως τώρα πεπραγμένα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας, η ηγετική ομάδα της οποίας έχει συνεισφέρει –εκτός από το πολιτικό σκέλος- στην εσωκομματική ηρεμία σε δύσκολους καιρούς για το κόμμα και σε παραγωγικό έργο.
 

Έχει διαβαστεί 2220 φορές