Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Πάτρα ο Αλ. Τσίπρας για...ενδυνάμωση Ρώρου, Ευρωεκλογές και Patras IQ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Πάτρα ο Αλ. Τσίπρας για...ενδυνάμωση Ρώρου, Ευρωεκλογές και Patras IQ

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Γιατί η Περιφέρεια θέλει να αποφύγει συνάντηση και... ισχυρή αναφορά

Την Πάτρα θα επισκεφθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, με πιθανότερη ημερομηνία την 13η του μηνός, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενόψει σαφώς των αυτοδιοικητικών εκλογών και αυτών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί και την έκθεση καινοτομίας Patras IQ που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο Lepanto o υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γ. Ρώρος.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΡΩΡΟ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να έχει σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στο πλαίσιο εκδήλωσης, θα επιχειρήσει να ενδυναμώσει την υποψηφιότητα του Γ. Ρώρου για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Άγνωστο παραμένει ακόμη το εάν θα υπάρξει συνάντηση και με τον κ. Κατσιφάρα, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και μάλιστα δυναμικά και σε επίπεδο ψηφοδελτίου. Ηγετικά στελέχη μάλιστα της περιφερειακής αρχής προσπαθούν ήδη, από την πρώτη στιγμή της μετάδοσης της πληροφορίας για την άφιξη του πρωθυπουργού στην Πάτρα, να στείλουν το μήνυμα στο Μαξίμου πως, ενδεχόμενη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά και εκτενή αναφορά στο όνομα του κ. Κατσιφάρα από τον Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση αυτή, θα εξαγρίωνε ακόμη πιο πολύ τη βάση του ΚΙΝΑΛ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζουν ήδη μπαράζ περιοδειών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να αντιστρέψουν όσο μπορούν το κλίμα, που για την ώρα, βάσει και της πλειοψηφίας των δημοκοπικών μετρήσεων δείχνει νίκη για τη ΝΔ, τόσο σε επίπεδο βουλευτικών καλπών, όσο και αυτές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αξίζει δε να σημειώσουμε πως, η Κουμουνδούρου ζητά συσπείρωση δυνάμεων και στην τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου οι υποψήφιοι που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ευρύτερες δυνάμεις να καταγράψουν σημαντικά ποσοστά τις επικείμενες εκλογές α’ και β’ βαθμού.

Ιδιαίτερη βάση δίνεται από την Κουμουνδούρου, σαφώς, στην Πάτρα και στη Δυτική Ελλάδα, όπως και από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, με τον υποψήφιο του κόμματος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα να καταγράφει ανοδική πορεία, την οποία ο Αλ. Τσίπρας θα προσπαθήσει και επικοινωνιακά να δυναμώσει.

Πάντως, το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, ούτε το αν θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση, σε…κλειστό όμως χώρο.

 

Έχει διαβαστεί 1852 φορές