Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Ελλάδα - Δείτε που κλείνουν και ποιες ώρες οι δρόμοι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Ελλάδα - Δείτε που κλείνουν και ποιες ώρες οι δρόμοι

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Ελλάδα - Δείτε που κλείνουν και ποιες ώρες οι δρόμοι

Προειδοποιούν με ισχυρότερες κινητοποιήσεις

Δε μένει με σταυρωμένα τα χέρια ούτε ο Αγροτικός Σύλλογος της Δυτικής Αχαϊας, καθώς από Τετάρτη μπαίνει στο χορό των κινητοποιήσεων.

Μετά τη χθεσινοβραδυνή γενική συνέλευση ελήφθη ομόφωνα η απόφαση για κάθοδο των τρακτέρ μεθαύριο και ωρα 12:00, στον κόμβο Κάτω Αχαΐας.

«Η αδιαλλαξία του υπουργείου  απέναντι στον αφανισμό μας δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση απο τους αγρότες της Αχαΐας. Καλούμε τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και δίνουμε ραντεβου στην κ. Αχαια", αναφέρουν.

Παράλληλα, τα μπόλα συνεχίζονται στην Αχαϊα, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα. Χθες τους αγρότες του Αιγίου που αποκλείουν πλέον για τρεις ώρες κάθε απόγευμα την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου (6-9) στο ύψος των βενζινάδικων, επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δίωρο αποκλεισμό στο δρόμο που συνδέει τη Βόνιτσα με τη Λευκάδα προχωρούν σήμερα από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.

Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες  αποφάσισαν να ανανεώσουν το “ραντεβού” τους για αύριο στις 12:00 στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου. Τότε θα βρεθούν με τα τρακτέρ και θα αποφασίσουν την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες της Ηλείας επίσης, προχωρούν σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού 12-2 σήμερα το μεσημέρι και καλούν όλους τους συναδέλφους τους και τους κτηνοτρόφους να δίνουν καθημερινά δυναμικό παρών και ενωμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

 

Έχει διαβαστεί 1545 φορές