Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθη ο 21χρονος που λήστευε μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθη ο 21χρονος που λήστευε μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθη ο 21χρονος που λήστευε μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του

Συνέχιζε μόνος του

Συνελήφθη, προχθές (02-02-2017) το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ένας 21χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας, για διάπραξη του σε ληστείας και κλοπών.

Ο δράστης, είχε διαπράξει μια ληστεία και τρεις κλοπές, τον Ιανουάριο στο Τραγανό Ηλείας, ενεργώντας από κοινού, με τον 45χρονο πατέρα του και τον 22χρονο αδελφό του, που είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί μετά την απολογία τους.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον 21χρονο δράστη στο Τραγανό, ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης πριν λίγες μέρες είχε διαπράξει ακόμα δυο κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα πριν δεκαπέντε μέρες περίπου, στην ίδια περιοχή, είχε διαρρήξει οικία υπερήλικης και ένα ξυλουργείο αφαιρώντας από το σπίτι ένα ρολόι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθουσα και από το κατάστημα γεωργικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1800 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας ταυτοποιησαν τα πλήρη στοιχεία δυο ακόμα ατόμων, μελών της σπείρας, ηλικίας 41 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθότι ο 21χρονος τους πουλούσε τα κλοπιμαία που αποκόμιζε από τις διαρρήξεις.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα του 43χρονου κλεπταποδόχου στην περιοχή βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαεπτά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, τέσσερις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και τέσσερις άδειες ικανότητας οδηγήσεως οι οποίες ανήκαν σε πολίτες της περιοχής.

Ο 21χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιων του Ανακριτή Αμαλιάδας.

Η προανάκριση και οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Έχει διαβαστεί 1449 φορές