Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δυτική Ελλάδα: Ανακοινώνει κι επίσημα την υποψηφιότητά του ο Κ. Σπηλιόπουλος - Υποψήφιοι από το ευρύ δημοκρατικό κι ευρωπαϊκό τόξο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δυτική Ελλάδα: Ανακοινώνει κι επίσημα την υποψηφιότητά του ο Κ. Σπηλιόπουλος - Υποψήφιοι από το ευρύ δημοκρατικό κι ευρωπαϊκό τόξο

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Στις 23 Νοεμβρίου

Σε επίσημες ανακοινώσεις, την επόμενη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, αναμένεται να προβεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Lepanto, ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ, Κ. Σπηλιόπουλος, σχετικά με την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Οι προετοιμασίες για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι έντονες και προχωρημένες, κάτι που αναμένεται να φανεί και τις επόμενες ημέρες, πολλώ δε μάλλον στην πανηγυρική πρώτη συνάντηση του κ. Σπηλιόπουλου (18:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», σύμφωνα με πληροφορίες) με φίλες, φίλους, αλλά και στελέχη από το ευρύ πολιτικό φάσμα στο οποίο έχει επιρροή, όχι μόνο στην Αχαϊα, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του πρώην Υπουργού, το ψηφοδέλτιό του θα «κοσμήσουν» υποψήφιοι από τον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ., της ΝΔ, αλλά και άλλων κομμάτων. Επιπροσθέτως, «πολίτες που θέλουν να συνεχίσουν προσφέρουν στα κοινά και άλλοι που είχαν αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά τεκταινόμενα και βρίσκουν ξανά ενδιαφέρον επικοινωνίας και ενασχόλησης με την αυτοδιοίκηση».

Αναμφιβόλως, η υποψηφιότητα του κ. Σπηλιόπουλου αλλάζει τα δεδομένα στην Περιφέρεια, αφού η διείσδυσή του στον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και της ΝΔ, αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκλογική μάχη, με τους κ.κ. Κατσοφάρα και Φαρμάκη να ετοιμάζουν κι αυτοί την πολιτική και επικοινωνιακή αντεπίθεσή τους.

Έχει διαβαστεί 1280 φορές