Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Χαμός στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τον Θ. Παπαθεοδώρου - «Σαμποτάρει» τη σημερινή επίσκεψη Γεννηματά στην Πάτρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Χαμός στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τον Θ. Παπαθεοδώρου - «Σαμποτάρει» τη σημερινή επίσκεψη Γεννηματά στην Πάτρα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Χαμός στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τον Θ. Παπαθεοδώρου - «Σαμποτάρει» τη σημερινή επίσκεψη Γεννηματά στην Πάτρα

Όπως καταγγέλλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πυρ και μανία τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, με τους χειρισμούς του Βουλευτή Αχαϊας και στενού συνεργάτη της Φ. Γεννηματά, Θ. Παπαθεοδώρου, σχετικά με την οργάνωση της σημερινής ομιλίας της προέδρου στην Πάτρα.

Πολλά είναι τα στελέχη του κόμματος που κατηγορούν τον Αχαιό Βουλευτή για αποκλεισμό τους από τη γενικότερη οργάνωση της αυριανής εκδήλωσης, αφού όπως τονίζουν προσπαθεί με παντοίους τρόπους να αναλάβει αποκλειστικά την εκδήλωση, προκειμένου να καρπωθεί την επιτυχία της. Και γράφουμε για επιτυχία, αφού η Αχαϊα διατηρεί στενούς δεσμούς με την προοδευτική παράταξη, ανεξαρτήτως αρχηγού. Ως εκ τούτου η προσέλευση θα είναι ευρεία, ενώ σε αυτό συντείνει και το ειδικό βάρος που δίνει η Χαριλάου Τρικούπη στην περιοχή.

Επιπροσθέτως, δεν είναι λίγα τα στελέχη που καταλογίζουν στον κ. Παπαθεοδώρου επιλεκτική αντιμετώπιση «κινητοποίησης» για τη σημερινή εκδήλωση, γεγονός που μικραίνει και τη συμμετοχή των πολιτών στην επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στον χώρο του κινηματογράφου «Πάνθεον», η οποία θα μπορούσε να ήταν ακομη μεγαλύτερη. Είναι χαρακτηριστικό δε το γεγονός, πως, από το γραφείο του κ. Παπαθεοδώρου πραγματοποιήθηκαν τηλέφωνα μόνο για την επίσκεψη της Φ. Γεννηματά και για κανέναν άλλον υποψήφιο για την αρχηγία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, από το Σάββατο αναμένεται να «ανοίξουν» πολλά στόματα, ειδικά στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής, που προέρχονται και από τον ίδιο εσωκομματικό χώρο με τον κ. Παπαθεοδώρου, για όλους τους παραπάνω λόγους. Ακόμη, γνώστες της τοπικής πολιτικής σκακιέρας υποστηρίζουν πως, ο Αχαιός βουλευτής προσπαθεί να «χρεωθεί» τη σημερινή επίσκεψη, χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του νομού Αχαϊας, μιας και δεν έχει θέσει εαυτόν στη βούληση του ψηφοφόρων, αφού έλκει την βουλευτική του ιδιότητα ουσιαστικά από… διορισμό!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο κ. Παπαθεοδώρου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «πασάρει» την κ. Γεννηματά σε συναντήσεις της αρεσκείας του, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ούτε σε αυτόν τον τομέα την «επιρροή» του καθενός, αφού ο ίδιος εμφανίζεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Όλα τα προαναφερθέντα έχουν δημιουργήσει ένα επικίνδυνο κοκτειλ για τις εσωκομματικές συνθήκες, ενόψει των εκλογών για τον αρχηγό του νέου ενιαίου φορέα, ενώ οι τριγμοί στην τοπική βάση του ΠΑΣΟΚ και στη νομαρχιακή επιτροπή από τους χειρισμούς του κ. Παπαθεοδώρου ίσως επεκταθούν και μέγα τοπικό πολιτικό σεισμό!

Χαρακτηριστικά είναι τέλος τα λεγόμενα τοπικών στελεχών πως, «αυτοί οι χειρισμοί τελικά σαμποτάρουν την άφιξη της κ. Γεννηματά, παρά την υποστηρίζουν»!

 

Έχει διαβαστεί 2270 φορές