Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Κικίλιας από Ναύπακτο: "Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε φύγει χθες"
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κικίλιας από Ναύπακτο: "Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε φύγει χθες"

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Κικίλιας από Ναύπακτο: "Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε φύγει χθες"

Στην κοπή πίτας της τοπικής ΝΔ

«Δε σκοπεύουμε να αφήσουμε κανέναν Έλληνα πίσω από την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Μητσοτάκη να αλλάξει αυτή η χώρα.

Πρέπει να φύγει αυτή η τοιχοδιωκτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χθες, μέσα απο σκληρή δουλειά και όχι με ευχολόγια και ψεύτικες υποσχέσεις», τόνισε από τη Ναύπακτο την Κυριακή, όπου παρέστη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, ο βουλευτής του κόμματος και εκπρόσωπος Τύπου, Βασίλης Κικίλιας.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάει σε εκλογές ώστε να αναμετρηθεί με την Ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες τα έχουν ξανακαταφέρει και το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Όμως αυτή η κυβέρνηση έπρεπε να έχει φύγει χθες, ώστε να ξανά ορίσουμε τη μοίρα μας και να στήσουμε την χώρα και πάλι στα πόδια της», προσέθεσε ο κ. Κικίλιας.

«Υπάρχει δρόμος έξω απο την κρίση. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Θα γυρίσουμε όλη τη χώρα για να πείσουμε τον κάθε πολίτη γι αυτό», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την αξιολόγηση, ο Βασίλης Κικίλιας, είπε πως «ο κ. Τσίπρας μας κοροϊδεύει και τους κοροϊδεύει ολους. Τον ενδιαφέρει να παραμείνει στην εξουσία με κάθε κόστος, με τον ελληνικό λαό να πληρώνει το τίμημα του λαϊκισμού. Χρειάζεται μια πανστρατιά νέου πατριωτισμού».

Τέλος, ανέφερε πως «μετά τις εκλογές η ΝΔ θα συνεργαστεί με κόμματα που έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες με αυτή».

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος, μίλησαν ο πρόεδρός της Νίκος Τσερπέλης και οι βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης.

 

Έχει διαβαστεί 1531 φορές