Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Βραβεύσεις μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Βραβεύσεις μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ναύπακτος: Βραβεύσεις μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων

Από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας

Μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων και λυκείων της Ναυπάκτου βράβευσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Παναγιώτης Λουκόπουλος, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 31/1/2017 στο Δημαρχείο.

Οι μαθητές και μαθήτριες από το 1ο και 3ο Γυμνάσιο, το 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπάκτου διακρίθηκαν κατά την περσινή σχολική χρονιά  στους μαθητικούς διαγωνισμούς:

  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής «Ίππαρχος».
  • Διαγωνισμός Ποιήματος και Διηγήματος με θέμα: «Κύπρος: 1974-2015 Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…», υπό την αιγίδα της προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.
  • Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς: ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι».

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας καλωσόρισε και συνεχάρη τους μαθητές τονίζοντας:  «..Σήμερα, είμαστε όλοι εδώ, για να τιμήσουμε τον ακούραστο αγώνα που κάνατε, με την βοήθεια των καθηγητών σας και την συμπαράσταση των οικογενειών σας. Η σημερινή εκδήλωση, σκοπό έχει την επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλουν τα παιδιά  για να κατακτήσουν τη γνώση. Πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μόχθος καθημερινός, από την Πρώτη Δημοτικού μέχρι την Τρίτη Λυκείου».

Στους διευθυντές κάθε σχολείου ο Δήμαρχος απένειμε  τιμητική πλακέτα στους οποίους όπως είπε, η βράβευση των μαθητών τους είναι στην ουσία και η δική τους ανταμοιβή. Toυς μαθητές συνόδευαν ο Ανάργυρος Δρίβας καθηγητής στο 3ο Γυμνάσιο ο οποίος είχε και την ευθύνη της προετοιμασίας όλων όσων συμμετείχαν στον διαγωνισμό Αστροφυσικής, ο Χ. Ιωάννου διευθυντής του 3ου Γυμνασίου, ο Π. Πιτσιάκας διευθυντής του 1ουΛυκείου και οι εκπαιδευτικοί Μ. Τσιμπούκη και  Ν. Γιαννούλου.

Ο διευθυντής του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου κ. Πιτσιάκκας Πέτρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ναυπακτίας  για την πρωτοβουλία του γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την αγάπη του, ως εκπαιδευτικός κι αυτός, για τη μαθητιώσα νεολαία. Ταυτόχρονα τόνισε ότι η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αναγνώρισης της σημασίας της αριστείας και της αξιοσύνης σε μια εποχή που αυτές αμφισβητούνται.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι: Κώστας Καρακώστας, Γιάννης Ράπτης, Γιάννης Σύψας και Θωμάς Κοτρωνιάς.

2017-02-03.jpg

 

Έχει διαβαστεί 1808 φορές