Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Συναντήσεις της Ομοσπονδίας... για τουρισμό, NOSTOS, κυκλοφοριακό
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Συναντήσεις της Ομοσπονδίας... για τουρισμό, NOSTOS, κυκλοφοριακό

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ναύπακτος: Συναντήσεις της Ομοσπονδίας... για τουρισμό, NOSTOS, κυκλοφοριακό

Με Σύψα και Παπαθανάση

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, μετά από αίτημα του Αντιδημάρχου του Δήμου Ναυπακτίας κ. Σύψα, συνάντηση, προκειμένου να ενημερώσει την Ομοσπονδία για θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου καθώς και για τις εκδηλώσεις και την έκθεση ΝΟSTOS που θα γίνουν το επόμενο εξάμηνο στη Ναύπακτο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδος.

«Στη συνάντηση ήταν παρών και ο αρχηγός της παράταξης «Αλλάζουμε μαζί την Ναυπακτία» και πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης, ο οποίος είχε ζητήσει συνάντηση με το Δ.Σ της Ομοσπονδίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις θέσεις της Ομοσπονδίας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Ναυπάκτου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στο Ξενία την 3/5/2017 και ενόψει του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου όπου το κυκλοφοριακό θα είναι θέμα συζήτησης.

Τέλος συζητήθηκε η δυνατότητα βοήθειας εκ μέρους του Δήμου προς την Ομοσπονδία για την καλύτερη διοργάνωση της καλοκαιρινής εκδήλωσης μας με θέμα «Γευσιγνωσία και Έκθεση Τοπικών Προϊόντων».

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας ευχαριστεί και τον κ.Σύψα και τον κ.Παπαθανάση για το ενδιαφέρον τους και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι με τέτοιες συναντήσεις αποδεικνύεται στην πράξη η αναγνώριση της Ομοσπονδίας ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και ότι με συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων καταλήγουμε σε προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων του Δήμου διεκδικώντας όλοι μαζί τις λύσεις, γιατί όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, την προβολή και ανάπτυξη του Δήμου για το καλό όλων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Έχει διαβαστεί 1487 φορές