Αρχική Ειδήσεις Τοπικά O Ναυτικός Όμιλος Πατρών έκοψε την πίτα του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

O Ναυτικός Όμιλος Πατρών έκοψε την πίτα του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

από Lepanto RTV

Για πρώτη φορά έγινε κατάδυση του Σταυρού στην πισίνα

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, την ημέρα των Θεοφανείων έγινε ρίψη του Σταυρού στην πισίνα του ΝΟ Πατρών από τον Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο. Επίσης συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και με πλήθος βραβεύσεων αθλητών και πρώην αθλητών του συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το 2016.

Το Σταυρό έπιασε ο νεαρός αθλητής του ΝΟΠ Ανδρέας Μπιτσάκος, ανηψιός της δόξας του ΝΟ Πατρών και νυν προπονητή της γυναικείας ομάδας της ΝΕΠ Δημήτρη Μπιτσάκου.

 

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής πολύ σημαντική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση των τριών αθλητών από τα σπλάχνα του ΝΟ Πατρών που συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Λονδίνο 2012, Ρίο 2016).

Πρόκειται για τους Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά και του Χριστόδουλου Κολόμβου.

Βραβεύτηκαν επίσης οι παλιοί αθλητές και νυν διεθνείς διαιτητές Μιχάλης Κουρέτας και Ανδρέας Μοίραλης με την ευχή των ανθρώπων του ΝΟΠ να συμμετέχουν και σε Ολυμπιακούς Αγώνες να τους συνοδεύει.

 

Τέλος, βραβεύτηκαν για την πορεία τους στο 2016 η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Πατρών που κατάφερε ως πρωταθλήτρια της Α2 να κερδίσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Τα τμήματα μίνι παίδων (4η θεση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), παίδων (7η θεση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) και εφήβων (7η θεση στο Πανελληνιο Πρωταθλημα) για τις εξαιρετικές τους πορείες στα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Επίσης βραβεύθηκαν και οι διακριθέντες αθλητές του κολυμβητικού τμήματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Έχει διαβαστεί 1523 φορές