Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Αλλαγές στην ελεγχόμενη στάθμευση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Αλλαγές στην ελεγχόμενη στάθμευση

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Αλλαγές στην ελεγχόμενη στάθμευση

Που δημιουργουνται νέες θέσεις για ΑΜΕΑ, ταξί και δίκυκλα

Σε σημειακές τροποποιήσεις του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης προχωράει ο Δήμος Πατρέων. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις στάθμευσης οχημάτων για ΑΜΕΑ, θέσεις φορτοεκφόρτωσης, ταξί και δικύκλων.

Επίσης, θα καταργηθούν θέσεις στάθμευσης οχημάτων από δημόσιες υπηρεσίες που μεταφέρθηκαν εκτός κέντρου και ΜΜΜ που διέκοψαν τη λειτουργία τους…

Οι πρώτες βελτιώσεις του συστήματος προτείνονται επτά μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του και δρομολογούνται μετά από προφορικά και έγγραφα αιτήματα που δέχθηκε η διεύθυνση έργων και σχεδιασμού του δήμου. Οι τροποποιήσεις εγκρίθηκαν από την επιτροπή ποιότητας ζωής και θα προωθηθούν στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι θέσεις που καταργούνται λόγω μεταφοράς δημοσίων υπηρεσιών εκτός του κέντρου είναι οι εξής: Τρεις θέσεις επί της Μαιζώνος (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Μιαούλη, λόγω μεταφοράς της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας), μία θέση επί της οδού Φιλοποίμενος (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανακάρη και Καραϊσκάκη, λόγω μεταφοράς υπηρεσίας της Αρχαιολογίας) και μία θέση επί της οδού Αράτου (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανακάρη και Καραϊσκάκη, λόγω μεταφοράς των εργαστηρίων των δομών ΨΥΧΑΡΓΩΣ).

Έχει διαβαστεί 1436 φορές