Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Μπούλινγκ σε τυφλό φοιτητή στο ΤΕΙ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Μπούλινγκ σε τυφλό φοιτητή στο ΤΕΙ

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Μπούλινγκ σε τυφλό φοιτητή στο ΤΕΙ

Δεν τον βοήθησε ούτε ο καθηγητής

Η ιστορία προκαλεί αποτροπιασμό. Φοιτητές του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα, έδειξαν το «απάνθρωπο» πρόσωπό τους σε συμφοιτητή τους με τύφλωση.

Ο λόγος; Το ποιος θα μπει στην πρωινή βάρδια. Οι δύο «τραμπούκοι» φοιτητές τα έβαλαν με τον ανήμπορο 28χρονο, λόγω του ότι ο τελευταίος επέλεξε να πηγαίνει πρωί στο εργαστήριο πληροφορικής και όχι απόγευμα, προκειμένου να βλέπει έστω και λίγο. Αφού του άρπαξαν το μπαστούνι που έχει για να βοηθιέται, του έλεγαν πως «βλέπει κανονικά και ότι τους κοροϊδευει όλους για να πηγαίνει την ώρα που θέλει στη σχολή του». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τον έβριζαν χυδαία, ενώ του πήραν και τα βιβλία.

Ο νεαρός, χωρίς προφανώς να μπορεί να αντιμετωπίσει τους «συμφοιτητές» του, απευθύνθηκε στον καθηγητή του εργαστηρίου, λέγοντάς του το τι συμβαίνει. Δεν μπόρεσε ωστόσο να βρει το δίκιο του, καθώς το μόνο που έπραξε ο καθηγητής ήταν να του πει «να μην τους δίνει σημασία», χωρίς να προβεί σε καμία είδους παρατήρηση στους δύο φοιτητές για το μπούλινγκ που υπέστη ο 28χρονος.

Συνέπεια των παραπάνω, αλλά και της συνεχιζόμενης πίεσης που υπέστη για αρκετό διάστημα ο τυφλός φοιτητής, ήταν να μην ξαναπατήσει στη σχολή του και να χάνει τα μαθήματά του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, καιρό τώρα, ο 28χρονος δεν είχε εκμυστηρευτεί το τι του συνέβαινε από τον φόβο του.

Τα ονόματα του φοιτητή, αλλά και του καθηγητή, βρίσκονται στη διάθεση του Lepanto και δεν δημοσιεύονται για προφανείς λόγους.

Έχει διαβαστεί 2210 φορές