Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 47ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 47ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

από Αλέξανδρος Κογκόλης

ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

Το πρώτο κουδούνι του πλήρως ανακαινισμένου 47ου Δημοτικού Σχολείου Ζαρουχλεϊκων χτύπησε παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη που ευχήθηκε στου μικρούς μαθητές,στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Στο πλευρό του ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πατρέων ύστερα από τις ευχές που έδωσε μίλησε και για τα ανακαινισμένα σχολεία:Δεν κάνουμε απλά μερεμέτια, αλλά έχουμε ξεκινήσει ριζική ανακαίνιση σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας και φτάσαμε σήμερα, το 35% των σχολείων μας να έχουν ανακαινιστεί και να είναι ασφαλή από όλες τις απόψεις, αλλά και όμορφα. Όλα αυτά γίνονται από τους εργαζόμενους του Δήμου, τους γονείς σας. Κι εσείς αυτούς πρέπει να μιμηθείτε. Μεγαλώνοντας, να γίνετε άξιοι όπως εκείνοι.


Θέλω να δώσω για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους εκείνους που δούλεψαν για τα σχολεία και ήρθαν μόνο για 8 μήνες, αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό και απέδειξαν τι σημαίνει εργαζόμενος. Αν είχαμε μόνιμο προσωπικό και οι εργαζόμενοι δεν ήταν «παρκαρισμένοι» στα σπίτια τους, άνεργοι, θα είχαμε φτιάξει πολλά περισσότερα σχολεία.

Έχουμε πολλά να κάνουμε. Ενωμένοι και δυνατοί χωρίς διχόνοιες, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά!

Έχει διαβαστεί 1218 φορές