Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο - Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φορτηγό στο Ρίο - Προηγήθηκε τρελή πορεία
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο - Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φορτηγό στο Ρίο - Προηγήθηκε τρελή πορεία

από Lepanto RTV

Στο Νοσοκομειο η γυναικα οδηγος

Νεότερη Ενημέρωση 10.21: Τρελή πορεία του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό στο Ρίο Πατρών, προηγηθηκε του τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr, η οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από το ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, ενώ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δεν έπεσε σε περίπτερο, καταφέρνοντας να κάνει ελιγμό για να καταλήξει στο πίσω μέρος του φορτηγού διανομής τροφίμων, επί της οδού Αθηνών στο ύψος του παλιού Δημαρχείου Ρίου.

Πρώτη Ενημέρωση 10.11: Στο πίσω μέρος σταθμευμένου φορτηγού επί της οδού Αθηνών στο Ρίο Πατρών, στο ύψος του πρώην Δημαρχείου, προσέκρουσε αυτοκίνητο περίπου στις 9 το πρωί της Τετάρτης.

15644962_10208068466849361_329046985_n.jpg

Από το τροχαίο τραυματίστηκε η οδηγός του Ι.Χ, - ευτυχώς ελαφρά - και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομέιο. Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του tempo24.gr υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

troxaio_rio_tempo24.gr__0.jpg

Οι συνθήκες του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο πληροφορίες θέλουν το αυτοκίνητο να έπεσε με μεγάλη ταχύτητα, στο φορτηγό διανομής τροφίμων.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Φωτογραφίες: Γιάννης Μητρόπουλος

Έχει διαβαστεί 1658 φορές