Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Στα χέρια του Σκλαβενίτη από σήμερα τα καταστήματα Μαρινόπουλου και «Κρόνος»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Στα χέρια του Σκλαβενίτη από σήμερα τα καταστήματα Μαρινόπουλου και «Κρόνος»

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Στα χέρια του Σκλαβενίτη από σήμερα τα καταστήματα Μαρινόπουλου και «Κρόνος»

Πληρώθηκαν για τρεις μήνες οι 480 εργαζόμενοι

Στα χέρια της οικογένειας Σκλαβενίτη περνούν και επίσημα από σήμερα μαζί με όλα τα άλλα, τα καταστήματα του πρώην Ομίλου Μαρινόπουλου στην Πάτρα και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα.

Μετά από πολύμηνη αναμονή οι υπογραφές έπεσαν και η τύχη των 480 και πλέον εργαζομένων στον πρώην όμιλο Μαρινόπουλου από την περιοχή – συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εργάζονται στα 17 καταστήματα «Κρόνος» – περνά στη μεγαλύτερη επιχείρηση λανεμπορίου.

Χθες, τα καταστήματα του δικτύου της «Μαρινόπουλος» έμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η μετάβαση των ταμειακών μηχανών στο νέο ΑΦΜ. Σε πολλά καταστήματα, εξάλλου, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανακαίνισης και βεβαίως αλλαγής των επιγραφών, καθώς τα καταστήματα θα φέρουν πλέον την επωνυμία «Σκλαβενίτης».

Σήμερα ο όμιλος Σκλαβενίτη  εξόφλησε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούντο στα καταστήματα της περιοχής καταβάλλοντας τους τρία μηνιάτικα.

Λίφτινγκ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή Σκλαβενίτη έχει ξεκινήσει  το «λίφτινγκ» σε πολλά από τα πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου και στην Πάτρα, με τις εργασίες στην θεωρούμενη ως ναυαρχίδα του πρώην Μαρινόπουλου στην περιοχή, που βρίσκεται κοντά στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, να συνεχίζονται πυρετωδώς και να αλλάζει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Τόσο στο κατάστημα της Περιβόλας, όσο και σε άλλα μεγάλα καταστήματα που πέρασαν στον όμιλο Σκλαβενίτη γίνεται άλλη διαμόρφωση ενώ μέσα σε αυτά θα λειτουργεί παιδότοπος  και  café.

Έχει διαβαστεί 2294 φορές