Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Προφυλακίστηκε για το μισό κιλό ηρωίνης 53χρονος-οδηγηθηκε στον κορυδαλλό
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Προφυλακίστηκε για το μισό κιλό ηρωίνης 53χρονος-οδηγηθηκε στον κορυδαλλό

από Lepanto RTV

Θα την διοχετεύε σε Αχαϊα - Ηλεία

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε τελικά μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 53χρονος που είχε συλληφθεί 18 Αυγούστου στην Παραλία Πατρών, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών σε Αχαΐα και Ηλεία, κατέχοντας άνω του μισού κιλού ηρωίνης.

Στην ανακοίνωση της αστυνομία είχε τονίσει τα εξής:

«Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 53χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

Μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, βάρους 291 γραμμαρίων,

Δεκαέξι ακόμα ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 263 γραμμαρίων,

Μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης,

Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

Το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ,

Τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim , τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο 53χρονος, εκμεταλλευόμενος ότι το σπίτι του γειτνιάζει στη θάλασσα, είχε επιμελώς κρύψει τα ναρκωτικά σε κουφάλες δέντρων (αλμυρίκια) στην αυλή της οικίας του, καθώς και κάτω από βράχια ακτής, δίπλα στον μαντρότοιχο του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 53χρονος διακινούσε ναρκωτικά στην Αχαΐα και την Ηλεία, ενώ η συνολική χρηματική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν (553,6 γραμμάρια ηρωίνης και 1,5 γραμμάριο κάνναβης), ανέρχεται στο ποσό των 7.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά.»

Έχει διαβαστεί 1547 φορές