Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

από Lepanto RTV
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Τιμήθηκε ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Θανάσης Γιανναδάκης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε.). Η εκδήλωση έγινε στον πολυχώρο «Royal Theater», την Κυριακή  12-2-2017 στις 19:00 το απόγευμα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε., Βασίλης Αϊβαλής αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του Τ.Ε.Ε. από το προηγούμενο έτος έως και τα πεπραγμένα του ενός μηνός, από την ημέρα που ανέλαβε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε.,  καθώς επίσης και στους βασικούς άξονες του  επόμενου προγράμματος δράσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε., Θανάσης Γιανναδάκης για την πολυετή προσφορά του, στον οποίο απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο, Βασίλη Αϊβαλή, εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε., τιμητική πλακέτα.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων κ. Δ. Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, o Αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων κ. Χρήστος Κορδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ και πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ κ. Νίκος Κοντοές, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Άκης Μπαχράς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων και πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ κ. Κώστας Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ κ. Δημήτρης Κοτσάνης, η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου καθώς και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. κ. Πέτρος Μαντάς.

Έχει διαβαστεί 1589 φορές