Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Υγρό «φέρετρο» η θαλάσσια περιοχή Ρίου-Αντιρρίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Υγρό «φέρετρο» η θαλάσσια περιοχή Ρίου-Αντιρρίου

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Υγρό «φέρετρο» η θαλάσσια περιοχή Ρίου-Αντιρρίου

Σήμερα η κηδεία της 53χρονης, μητέρας 4 παιδιών

Μια ακόμη αυτοκτονία –τουλάχιστον εκεί οδηγούν όλες οι ενδείξεις- συγκλονίζει τη Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία.

Η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρίου και Αντιρρίου μετατρέπεται σε «φέρετρο», καθώς ακόμη μια γυναίκα έθεσε τέρμα στη ζωή της, πέφτοντας στα συγκεκριμένα νερά.

Μετά την 31χρονη Ναυπάκτια, μητέρα δύο παιδιών, που είχε πέσει προσφάτως από τη Γέφυρα, 53χρονη «βούτηξε» την περασμένη Πέμπτη από φέρι μποτ της πορθμειακής γραμμής.

Μέλος του πληρώματος του πλοίου «Παντάνασσα» που είδε τη γυναίκα να επιπλέει στο νερό, δίπλα στην πρύμνη, βούτηξε στη θάλασσα μαζί με δύο άνδρες του λιμενικού και την ανέσυραν στη στεριά, χωρίς ωστόσο να έχει τις αισθήσεις της.

Όλα αυτά την ώρα που το πλοίο βρίσκονταν στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου και ο σύζυγός της πάρκαρε το ιχ τους εντός του φέρι μποτ.

Η γυναίκα που νοσηλευόταν για δύο ημέρες διασωληνομένη και σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου και διεκομίσθη αμέσως μετά την ανάσυρσή της, δεν άντεξε και υπέκυψε την Κυριακή.

Η είδηση του θανάτου της, βύθισε στο πένθος τη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας από την οποία καταγόταν και το Καινούριο όπου διέμενε.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα, στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Καινούργιο.

Η προανάκριση για τα αίτια πτώσης της γυναίκας στη θάλασσα, συνεχίζεται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Η 53χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

 

 

Έχει διαβαστεί 2528 φορές