Αρχική Ναυπακτία press Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί

από Lepanto RTV
Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Διαβάστε αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου στην εφημερίδα Ναυπακτία
Νικηφόρος Μακκός: «Οι πολίτες επιβράβευσαν την προσπάθεια που έγινε, τη συνέπεια λόγων και έργων, την αναγνώριση και τη διόρθωση λαθών, τον προγραμματικό λόγο για το μέλλον». Μια αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου της ΔΗ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων από τους Β. Γκίζα και Τ. Λουκόπουλου. Πέτρος Πιτσιάκκας, Άντα Καυκιά – Ζαΐμη και Γρηγ. Παναγιωτόπουλος στη «Συνεργασία Πολιτών». Πρώτη μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων του Τάκη Λουκόπουλου. Σε μια κατάμεστη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, παρουσίασε τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί.
Στο επίκεντρο του αθλητικού και συνεδριακού τουρισμού η Ναύπακτος Δύο σημαντικές διοργανώσεις έλαβαν χώρα στην περιοχή μας. "θα συνεχίσουμε να προωθούμε την δημιουργία υποδομών", τονίζει σε δηλώσεις του στη "Ν" ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς.
Υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την Ν. Φαρμάκη ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου Αποστόλης Παπαϊωάννου. "Ζητώ την στήριξη των Αιτωλοακαρνάνων και κυρίως του Ναυπακτιακού Λαού για να τον εκπροσωπήσω στην Περιφέρεια και να συμβάλω στο έργο του Νεκτάριου Φαρμάκη για μια καλύτερη Αιτωλοακαρνανία", αναφέρει στο μήνυμά του
Στις φυλακές οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στον Ανακριτή του Μεσολογγίου οι οκτώ άνδρες (πέντε αλλοδαποί και τρεις ημεδαποί) που είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την καθημερινή διακίνηση ναρκωτικών και ειδικότερα ηρωίνης και σε ορισμένες περιπτώσεις κοκαΐνης σε τοξικομανείς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.
Αθώος κρίθηκε ένας 57χρονος που κάθισε στο εδώλιο καθώς κατηγορήθηκε πως πριν από περίπου 3 χρόνια είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς και μάλιστα είχε τραυματίσει έναν από αυτούς, δαγκώνοντάς τον στο χέρι.
Εκδήλωση της Μητρόπολης Ναυπάκτου για τη σχέση εκκλησιαστικής και δημοτικής μουσικής
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, ο Δήμος Ναυπακτίας και τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συνδιοργανώνουν την εικαστική ατομική έκθεση «100 συν ΕΝΑ – Μετά την Μεγάλη Καταστροφή» στο Φετιχιέ Τζαμί Ναυπάκτου, που τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί στο επιβλητικό εσωτερικό του εικαστικές εκθέσεις καλλιτεχνών εγνωσμένης αξίας.
Αυτά και όλη η υπόλοιπη ειδησεογραφία σε Αιτωλοακαρνανία και Δωρίδα



Έχει διαβαστεί 525 φορές