Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Αχαΐα-ΣΟΚ στα διόδια: Κουκουλοφόροι έσερναν ημίγυμνη γυναίκα - Ούρλιαζε για να ξεφύγει
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αχαΐα-ΣΟΚ στα διόδια: Κουκουλοφόροι έσερναν ημίγυμνη γυναίκα - Ούρλιαζε για να ξεφύγει

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Αχαΐα-ΣΟΚ στα διόδια: Κουκουλοφόροι έσερναν ημίγυμνη γυναίκα - Ούρλιαζε για να ξεφύγει

Απίστευτο περιστατικό στα διόδια του Ελαιώνα , στην περιοχή του Αιγίου, με γυναίκα που προσπαθούσαν άγνωστοι να μεταφέρουν στο όχημα τους.

Τρεις άντρες, κουκουλοφόροι, έσερναν μια ημίγυμνη γυναίκα προσπαθώντας να την βάλουν με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η γυναίκα, σχεδόν γυμνή από τη μέση και πάνω προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γλιτώσει, ενώ στα πλάνα εμφανίζεται να παλεύει με τους κουκουλοφόρους που την τραβάνε και να ουρλιάζει.

Τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει.Σύμφωνα με πληροφορίες  η γυναίκα είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ήλθε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει. Ομως τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν, με στόχο να της αρπάξουν την τσάντα της. Πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι' αυτούς της επιτέθηκαν, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους κατάφερε να ξεφύγει.


Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους δύο δράστες οποίους και αναζητά, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία εναντίον τους.

πηγή:tempo24.news

Έχει διαβαστεί 138 φορές