Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Αυτά είναι τα κανάλια που παίρνουν άδεια από το Ραδιοτηλεπτικό
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αυτά είναι τα κανάλια που παίρνουν άδεια από το Ραδιοτηλεπτικό

από Lepanto RTV

Η απόφαση του ΕΣΡ αναρτήθηκε στη "Διαύγεια"

Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Κοντομηνάς (ALPHA) Κυριακού (ΑΝΤ-1), Βαρδινογιάννης (STAR) και Σαββίδης (Epsilon TV), είναι οι οριστικοί προεπιλεγέντες για χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών γενικού περιεχομένου. Η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αναρτήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Ιουνίου στη «Διαύγεια».

Σύμφωνα με την απόφαση, το ΕΣΡ ανακηρύσσει οριστικούς προεπιλεγέντες για τη χορήγηση των αδειών που προκηρύχθηκαν με βάση την Προκήρυξη 1/2017 του ΕΣΡ τους ακόλουθους υποψηφίους:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

3. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

4. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

5. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ανακηρύσσει επίσης οριστική προεπιλεγείσα για τη χορήγηση μίας από τις ως άνω άδειες την εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υπό τον όρο ότι θα προσκομίσει έως τις 26.06.2018 στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση με τραπεζικό δανεισμό του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD στην Martine-Nadine Bolle και κατά προέκταση η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψηφίας.

Έχει διαβαστεί 1392 φορές