Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Υποψηφιότητα Ανανέωσης στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Υποψηφιότητα Ανανέωσης στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Εκλογές στη ΝΔ

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όποιον καλοπροαίρετα ίσως αναρωτήθηκε, ποιο είναι το  έναυσμα  και ο λόγος της απόφασή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου της Τοπικής στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές στις 13 Μαΐου είναι αυθόρμητος και απλός: Για ένα «νέο ξεκίνημα, με νέα πρόσωπα, για να ξαναζωντανέψουμε το όνειρο».

Κόντρα στη λογική των «σωτήρων» και των «ειδικών», η παρουσία μου στα πολιτικά δρώμενα είναι αυτόκλητη, μετά από πολύ ώριμη σκέψη και δεν κινείται από άμετρη φιλοδοξία, κενόδοξους εγωισμούς... ούτε σίγουρα είναι προϊόν κάποιας  απόφασης κάποιου σκοτεινού κονκλάβιου ...δεν ζήτησα την βοήθεια κανενός ...ούτε πρώην τοπικού πολιτικού άρχοντα. ..ούτε σίγουρα κάποιου φιλόδοξου μελλοντικού, ούτε κάποιου νυν Βουλευτή μας ή ακόμα και φιλόδοξου μελλοντικού... με στηρίζει το βαθύ μου πιστεύω στα νάματα και τις διαχρονικές αξίες όπως ορίζονται μέσα από τα συνέδρια, τις αποφάσεις και τις  διαχρονικά αξίες που ορίζουν το κόμμα μας ..αξίες που στήριξα και υπηρέτησα σε όλη τη ζωή μου μέχρι σήμερα ...η πεποίθησή μου, αλλά και η πάγια πρακτική μου είναι:  δεν συμμετέχω σε ίντριγκες, δεν λειτουργώ με κλίκες, δεν κουβαλάω γραμμάτια, δεν έχω ακάλυπτες επιταγές να εξαργυρώσω ..δεν έχω κρυμμένους σκελετούς στη ντουλάπα μου ...με λίγα λόγια δεν εξαγοράζω ψήφους και συνειδήσεις.

Εγώ απευθύνομαι έντιμα και καθαρά στην κάθε  Νεοδημοκράτισα στον κάθε Νεοδημοκράτη που θέλει να είναι ακηδεμόνευτος να με στηρίξει για να παλέψουμε μαζί για τα ιδανικά και τα πιστεύω της παράταξής μας για να βοηθήσουμε τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός και να ξαναστήσει την Πατρίδα μας στα πόδια της .

Να φέρει επενδύσεις κι ανάπτυξη, για να ξανανοίξουν δουλειές, να ανοίξουν και πάλι οι τράπεζες , να αρχίσει να κινείται η οικονομία, να βρούμε δουλειά και πάλι εμείς και τα παιδιά μας, να επιστρέψουν στην πατρίδα μας οι άξιοι επιστήμονες μας που έχουν ξενιτευτεί. Σε ότι με αφορά εγγυώμαι την συλλογική και ατομική αξιοπρέπεια του κάθε μέλους, αλλά και σαν τοπική θα εγγυόμαστε, ότι θα εμπνεύσουμε ξανά τους κατοίκους της πόλης μας και ότι θα αποκτήσει ταυτότητα το Χαϊδάρι, ως πόλη της δημιουργίας και του πολιτισμού».

Υ.Γ. Πιστεύω ότι και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι για το χρίσμα της τοπικής κινούνται από αγνά ελατήρια και είναι όλοι τους αξιοπρεπείς Νεοδημοκράτες.

Θα μου επιτρέψετε όμως να πιστεύω ότι εγώ  θα τα καταφέρω καλύτερα , θα καταφέρω να κάνω πράξη το όραμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, που δεν είναι άλλο από την ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Ρόμπολα Σοφία

Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Χαϊδαρίου

Έχει διαβαστεί 1678 φορές