Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Βίντεο-ΣΟΚ: Ο Λουκάς Παπαδήμος, αιμόφυρτος, πάνω στο φορείο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Βίντεο-ΣΟΚ: Ο Λουκάς Παπαδήμος, αιμόφυρτος, πάνω στο φορείο

από Lepanto RTV
Βίντεο-ΣΟΚ: Ο Λουκάς Παπαδήμος, αιμόφυρτος, πάνω στο φορείο

Ήθελαν να τον σκοτώσουν

Οι δραματικές στιγμές μετά την επίθεση με τον παγιδευμένο φάκελο, που εξερράγη μέσα στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρώην πρωθυπουργό - Με σκισμένα ρούχα και εμφανές το τραύμα στο δεξί του γόνατο, μπαίνει στο ασθενοφόρο, συνοδεία των τραυματιοφορέων, και οδηγείται στον Ευαγγελισμό.

Ένα βίντεο-σοκ, λίγες μόνο στιγμές μετά την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σε αυτό, αν και τραβηγμένο από μακριά και με θολή εικόνα, φαίνεται ο Λουκάς Παπαδήμος πάνω στο φορείο, αιμόφυρτος και με ανοιχτό τραύμα στον δεξιό του μηρό, καθώς το παντελόνι του έχει σκιστεί σε ακριβώς αυτό το σημείο, πάνω στο οποίο είχε, κατά πληροφορίες, τοποθετήσει τον φάκελο-«βόμβα».

Οι στιγμές είναι δραματικές, καθώς το φορείο με τον κ. Παπαδήμο μπαίνει στο ασθενοφόρο, το οποίο εν συνεχεία τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, έπειτα από χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων του.

Έχει διαβαστεί 2341 φορές