Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Δήλωση Μίλτου Ζαμπάρα: Οι μάσκες έπεσαν, κατακρεουργείτε τον Νομό μας !
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δήλωση Μίλτου Ζαμπάρα: Οι μάσκες έπεσαν, κατακρεουργείτε τον Νομό μας !

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
 Δήλωση Μίλτου Ζαμπάρα: Οι μάσκες έπεσαν, κατακρεουργείτε τον Νομό μας !

Απ΄ ότι φαίνεται η κυβέρνηση έχει τελικά αποφασίσει την ερημοποίηση της πόλης του Μεσολογγίου

 αφού παρά τις σφοδρές αντιδράσεις όλων των θεσμικών φορέων και των πολιτών, θα καταργήσει τελικά το Πρωτοδικείο της Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου,  δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια τριβή μεταξύ των πόλεων του Αγρινίου και του Μεσολογγίου για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους βλέψεις,  ενώ θα μπορούσαν και πρέπει να διατηρηθούν και τα δύο Πρωτοδικεία!

            Η τακτική αυτή της κυβέρνησης να μην συνδιαλέγεται, να μην αφουγκράζεται και να μην μπαίνει σε διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, οδηγεί σε απαξίωση και υποβάθμιση της ελληνικής περιφέρειας.

            Σε συνέχεια της κατάργησης των ΤΕΙ Μεσολογγίου, της διάλυσης του συστήματος υγείας και του νοσοκομείου Μεσολογγίου, στην υποβάθμιση μια σειράς δημόσιων δομών, έρχεται και το τελειωτικό χτύπημα με την χωρίς κανέναν σχεδιασμό κατάργηση ενός ζωτικής σημασίας Πρωτοδικείου. 

            Τελικά, το «ΘΑΥΜΑ» της ανάπτυξης της κυβέρνησης δεν φτάνει μέχρι τα μέρη μας.

            Ένα είναι το δεδομένο: Μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Μας απαξιώνουν. Εμείς θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και θα λέμε “σφάξε με αγά μου ν’αγιάσω”; 

            Πρέπει άμεσα να παρθεί πίσω η όποια απόφαση για κλείσιμο του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και να διατηρηθούν ως έχουν και τα δύο Πρωτοδικεία σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο, σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι και οι φορείς θα βρεθούν απέναντι στις επιλογές της Κυβέρνησης.

Έχει διαβαστεί 553 φορές