Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ''ΜΕΤΑ'' ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ''ΜΕΤΑ'' ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ''ΜΕΤΑ'' ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ

Με απρόσμενα μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το ταξίδι του ΜΕΤΑ, το νέο πολιτικό κόμμα με Ιδρυτή τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, από την γενέτειρά του την Αιγιάλεια.

Κάνοντας την μεγάλη έκπληξη, και ξαναγεννώντας την ελπίδα από την Πόλη του Αιγίου, πλήθος κόσμου  συγκεντρώθηκε, άκουσαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πολιτικό όραμα ΜΕΤΑ.

Σε ένα κατάμεστο ακροατήριο με την παρουσία των τοπικών αρχών και της εκκλησίας, παρουσιαστήκαν το όραμα, οι δράσεις και το πρόγραμμα, ενώ για πρώτη φορά στην χώρα μας, σε πολιτική ομιλία, δόθηκε η δυνατότητα σύνδεσης σε αναγνωρισμένου κύρους τεχνοκράτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αμερική και Γαλλία για προτάσεις σχετικά με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Είναι ξεκάθαρο, ότι στόχος του ΜΕΤΑ είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, η μείωση του κόστους ζωής και της ακρίβειας, ο ενεργειακός σχεδιασμός και η άμεση μείωση του ενεργειακού κόστους (ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο), η ανάπτυξη επιχειρηματικών ζωνών με την προσέλκυση άμεσων επενδύσεων για υψηλούς μισθούς και επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους νέους.

Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη επιχειρηματικής ζώνης για τον πρωτογενή τομέα, συμπεριλαμβανομένης αυτόνομης αλυσίδας αγροτικού, κτηνοτροφικού τομέα και μεταποίησης προϊόντων.    

Αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν λύσεις για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και της χώρας. Σκοπός όλων να γίνει η μεγάλη έκπληξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, και οι Έλληνες να κάνουν το αδύνατο, δυνατό.

Στην Ομιλία-παρουσίαση του ο Ιδρυτής απέδειξε με το πρόγραμμά του και την εμπειρία του ότι υπάρχουν άμεσες λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα, αρκεί να παρθούν τώρα οι σωστές πολιτικές αποφάσεις για το καλό της χώρας.

Όλοι ενθουσιάστηκαν από την άλλη διάσταση της πολιτικής που προάγει το ΜΕΤΑ, όχι γενικότητες και ασάφειες αλλά λύσεις και εξειδικευμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου, αλλά και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών.

 

Πιο συγκεκριμένα οι εισηγητές που συμμετείχαν μέσω διαδικτυακού call, προσκεκλημένοι του ΜΕΤΑ, ήταν οι εξής:

 

Mr. Taher Diab (Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης Ενέργειας του Ντουμπαι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

Mr. Philippe Mariani (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχειρηματικής Πόλης ‘’Sophia Antipolis’’, μία Πόλη-Πάρκο 2.400 εκταρίων στη νοτιοανατολική Γαλλία που στεγάζει περισσότερες από 2.500 εταιρείες, με παραγόμενο πλούτο 8.0 δισεκατομμυρίων ευρώ ανά έτος, απασχολώντας περισσότερους από 40.000 ανθρώπους, με καλοπληρωμένους μισθούς ύψους 6.000 ευρώ/μήνα κατά μέσω όρο).

Σχετικά με τον Δρ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο:

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του ΜΕΤΑ, είναι αναγνωρισμένου κύρους τεχνοκράτης στον κλάδο της ενέργειας, της οικονομίας και των διεθνών επενδύσεων.

Έχει διαχειριστεί επιχειρηματικά, συμβουλευτικά και ως υψηλόβαθμο στέλεχος, σύνθετα θέματα διαχείρισης ενεργειακών πηγών, επενδύσεις σε υποδομές φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού,  ανανεώσιμων πηγών και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς περιβαλλοντικές επιδράσεις, ενεργειακής ασφαλείας, επάρκειας εφοδιασμού και διαχείρισης, ενέργειας για άμεση παραγωγική και οικονομική ανάπτυξη.

Το επαγγελματικό του έργο, η συγγραφική του ικανότητα, και η προσφορά του στον κλάδο της ενέργειας έχουν αναγνωριστεί από παγκόσμιες εταιρίες και οργανισμούς υψηλού κύρους, όπως για παράδειγμα ο ΟΠΕΚ (OPEC, Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών). Επίσης, ο Δρ. Θεόδωρος Ε. Θεοδωρόπουλος ήταν αυτός που προέβλεψε την τελευταία μεγάλη ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη, αμέσως μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις διασυνοριακές σχέσεις φυσικού αερίου τον χειμώνα του 2018/19.

Οραματίστηκε το σχέδιο ανάπτυξης της ενεργειακής βιομηχανίας με βάση την Ελλάδα ως ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη, δίνοντας έμφαση στις υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου, κυρίως λόγω της θέσης της χώρας, και της προσβασιμότητά της από την παγκόσμια ναυτιλία. Σκοπός του ήταν και παραμένει, η ενεργειακή απεξάρτηση της χώρας, με βάση την ενεργειακή της διασύνδεση με την Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη, μειώνοντας σημαντικότατα το κόστος για τους Έλληνες, κάνοντας την χώρα παραγωγική και οικονομικά πανίσχυρη.

Ο Δρ. Θεοδωρόπουλος είναι κάτοχος, Διδακτορικού Διπλώματος, και Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Οικονομική Ανάπτυξη, και τις Διεθνείς Επενδύσεις. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Αραβικά.

 

Όραμα του, είναι να πραγματοποιήσει την μεγάλη έκπληξη, και να αποδείξει ότι υπάρχουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Αν του δοθεί η ευκαιρία, μπορεί μαζί με όλους τους Έλληνες να κάνει το αδύνατο, δυνατό!

 

https://lepantortv.gr/media/images/image4.jpg
Έχει διαβαστεί 403 φορές