Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ηλεία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον πατέρα και την κόρη – Παραμένουν άφαντοι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ηλεία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον πατέρα και την κόρη – Παραμένουν άφαντοι

από Lepanto RTV

Αγνοούνται από τη Κυριακή

Σε ένα γρίφο για γερούς λύτες εξελίσσεται η εξαφάνιση πατέρα και κόρης όπου παραθέριζαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έχουν «κινήσει γη και ουρανό» προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό τους, εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η μητέρα και οι υπόλοιποι συγγενείς τους, που βιώνουν ώρες αγωνίας, απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια που θα βοηθήσει στις έρευνες να την καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

Ενα απόλυτο θρίλερ με πρωταγωνιστές τον 68χρονο Κωνσταντίνο Λοϊζίδη και την 44χρονη κόρη του, καλούνται να αντιμετωπίσουν από τη στιγμή που αναφέρθηκε η εξαφάνισή τους οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Πατέρας και κόρη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έφυγαν από το δωμάτιο που είχαν νοικιάσει στα Δουνέικα μαζί με τη μητέρα προκειμένου να μεταβούν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας και να ανάψουν ένα κερί. Πίσω έμεινε η μητέρα, η οποία τους περίμενε να επιστρέψουν. Οι ώρες όμως περνούσαν και η Αγγελική Λοϊζίδου, δεν έβλεπε τα αγαπημένα της πρόσωπα να εμφανίζονται. Μαζί με συγγενείς και φίλους όπου παραθέριζαν στα Δουνέικα άρχισαν να τους ψάχνουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη τους. «Ο γαμπρός μου μαζί με την ανιψιά μου έφυγαν από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο με το αυτοκίνητο για να πάνε στην εκκλησία. Η αδερφή μου είδε ότι δεν επέστρεφαν και ανησύχησε. Ξεκινήσαμε να τους ψάχνουμε αλλά δεν μπορέσαμε να τους βρούμε» λέει ο θείος της αγνοούμενης κ. Γιώργος και προσθέτει: «Δεν είχε συμβεί κάτι πριν την εξαφάνισή τους. Τόσο ο γαμπρός μου, όσο και η ανιψιά μου δεν έδειξαν κάποια περίεργη συμπεριφορά ή ότι τους απασχολούσε κάτι. Τώρα τι έγινε δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι δύσκολες οι ώρες που περνάμε. Αν κάποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες να το αναφέρει στην αστυνομία».

Οι συγγενείς ανέφεραν την εξαφάνιση των δύο αγαπημένων τους ατόμων την περασμένη Κυριακή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι αστυνομικοί έστρεψαν τις έρευνές τους προς πάσα κατεύθυνση, ενώ άνδρες της ασφάλειας Αθηνών μετέβησαν και στο σπίτι τους στο Ίλιον της Αττικής. Πατέρας και κόρη δεν ήταν πουθενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παραμονή των αγνοούμενων στον ιερό ναό, τους είδε ένα άτομο το οποίο διέμενε στο ίδιο παραθεριστικό συγκρότημα. Μάλιστα όπως κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές, όταν ρώτησε τον 68χρονο Κωνσταντίνο Λοϊζίδη αν θα επιστρέψει μετά την εκκλησία στο δωμάτιο, ο αγνοούμενος του απάντησε ότι έχει να κάνει πρώτα μια δουλειά μαζί με την κόρη και θα γυρίσει αργότερα στα Δουνέικα. Πατέρας και κόρη επιβιβάστηκαν στο Huyndai Accent χρώματος γκρι και από εκείνη τη στιγμή και μετά τα ίχνη τους αγνοούνται.

Σύμφωνα με την Αγγελική Λοϊζίδου, ο σύζυγός της και η κόρη της δεν είχαν πάρει μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ η οικογένεια μετά από 15 ημέρες διακοπές στην κωμόπολη της Ηλείας θα αναχωρούσε για την Αθήνα την περασμένη Κυριακή. Όμως λίγες ώρες πριν από την επιστροφή ο 68χρονος και η 44χρονη χάθηκαν χωρίς καμιά αιτία.

Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλε μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια.

Η κόρη έχει ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα. Μάλιστα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό λαμβάνει τακτικά φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: φωτο patrisnews.com
Έχει διαβαστεί 1571 φορές